Nyeste artikler
Se alle
Mark, som tidligere har deltaget i 'Robinson' og kæresten Sarah Amalie fra 'Ex on the Beach'. Parret fandt hinanden efter at have deltaget i tredje sæson af 'Ex on the Beach' sammen, og efter hjemkomsten blomstrede forholdet op. Starten på forholdet blev dog indledt med drama, da Frederik Skovbjerg fra samme sæson blev rygende uvenner med Mark over, at han havde sovet med Sarah Amalie på et tidspunkt, hvor Frederik havde noget kørende med hende. Det hele løste sig heldigvis, og i dag er Mark og Sarah Amalie glade sammen, og Frederik har tilgivet dem og er igen en god ven af parret (Foto: Janus Nielsen).

Reality-babe gider ikke romantik: Pizza og sex er fint!

Der er ingen tvivl om, at Mark og Sarah Amalie passer godt sammen.

I det helt nye afsnit af ‘Efter Ex’, som kan ses netop nu på DPlay, kan man se Mark Bøgelund blive mere og mere vild med reality-kollegaen Sarah Amalie. Derfor vil han arrangere en romantisk date for hende, selvom det ikke er noget, han har gjort tidligere – faktisk er det hans første date.

LÆS OGSÅ: CHOK! Amalie er ikke længere velkommen i ‘Forsidefruer’

Men det gør ikke så meget for Sarah Amalie, hun er nemlig ikke rigtig datingtypen alligevel, afslører hun.

– Det der date, det gør jeg mig sgu ikke så meget i. For min skyld er det bare pizza på sengen og måske sex bagefter, så falder det i god smag hos mig, lyder den kontante udmelding fra Sarah Amalie.

LÆS OGSÅ: Linse og Mai Manniche i nyt skænderi: Hun kaldte mig mær

Hun er da også noget forvirret over, hvorfor Mark har bedt hende om at pakke ekstra trusser, når daten byder på chokoladesmagning. Men Mark har vist en plan.

Se det sjove klip herunder, og se hele afsnittet af ‘Efter Ex’ på DPlay.

LÆS OGSÅ: Geggo afslører: Bryllup kostede næsten en million

 

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.