Nyeste artikler
Se alle
Mathias (Foto: Privat)

Reality-hunk skifter spor: Vil være politimand

Hvis alt går vel, bliver 'Robinson'-fyren inden længe en del af lovens lange arm.

Det er efterhånden et stykke tid siden, vi har hørt fra Mathias Lynge, som deltog i ‘Robinson Ekspeditionen’ i 2016 og 2017. Men det betyder ikke, at der ikke sker spændende ting for den labre reality-fyr.

– Jeg har for nylig gennemført min første ironman i København, hvilket altid har været et mål for mig. Derudover er jeg faktisk kun en helbredsattest fra at komme ind til politiet, da jeg er kommet igennem alle prøverne. Jeg har en drøm om at komme ind til AKS (Politiets Aktionsstyrke, red.), selvom det er svært. Men alt er muligt, fastslår Mathias

SE BILLEDET: Sådan så ‘Robinson’-Sasha ud som mand

LÆS OGSÅ: Stort drama efter ‘Robinson’-skænderi: Jeg har søgt polititilhold!

Det betyder altså, at den tidligere ergoterapeutstuderende skifter til politiet, hvis han består den sidste del af optagelsen. Derudover har han gang i et hemmeligt projekt, som han teaser for på sine sociale medier. Men det vil han kun afsløre meget lidt omkring.

– Jeg er i gang med et spændende projekt, som jeg starter snart med Thomas Valentin (fra ‘Robinson Ekspeditionen’ 2017, red.). Men det er fortsat hemmeligt, fortæller Mathias, som forklarer, at det nye projekt vil blive afsløret 20. oktober. Han vil dog gerne svare på, om det er et nyt reality-program, han har gang i.

LÆS OGSÅ: Janni om ‘Forsidefruer’: Man er bange

– Jeg kan love, at det ikke har noget med reality at gøre. Men derimod noget jeg altid har vidst, ville ske på et tidspunkt. Tidspunktet har bare ikke været godt, før nu. Jeg er positivt anlagt. Så det hele skal nok gå.

Det bliver spændende at se, hvad Mathias og vennen har gang i, men mon ikke han afslører det på sin Instgram, hvor han har teaset for det.

LÆS OGSÅ: Amalie raser: ‘Forsidefruer’ er forfærdeligt klippet

 

View this post on Instagram

 

Shhhhh 20.10.2018 🤫 @thomasvalentin.dk | #snart #glædjer

A post shared by Mathias Lynge † (@malynge) on

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.