Nyeste artikler
Se alle
Foto: Kanal 4

Reality-hunk vil redde julen for fattige

Reality-fyren har besluttet sig for at forsøde julen for to familier, der ikke har råd til at holde jul.

Julen er hjerternes fest, og den tidligere ‘Singleliv’-hunk Sebastian Di Caprio viser sit store hjerte frem i en ny video på Facebook, hvor han opfordrer folk til at hjælpe andre i julen og selv går forrst som et godt eksempel.

Han har nemlig besluttet sig for at give et komplet julemåltid med mandelgave og det hele og endda gaver til børnene til to familier, som har brug for det. De familier leder han nu efter hjælp til at finde.

LÆS OGSÅ: CHOK! Geggo og Cengiz må droppe deres forretning

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Sebastian fortæller om sin jagt på kærlighed.

LÆS OGSÅ: Godkendt af familien: Rachel viser kæresten frem

– Igen i år vil jeg gerne have lov til at hjælpe familier, som måske ikke har mulighed for at holde jul med deres børn, fordi der simpelthen ikke er penge til det. Julehjælpen rækker simpelhen ikke til alle de folk her i Danmark, som har brug for det! Dels fordi nogle folk desværre misbruger julehjælpen. Men i år har jeg valgt at give to små familier en rigtig god jul med alt i julemad og gaver, skriver han til sit Facebook-opslag og fortsætter:

– Hvis I vil bruge 2 minutter af jeres tid på at se med her og hjælpe mig med at finde de to familier, som kunne bruge en ekstra hånd her i julen, så ville jeg blive så glad ellers bare dele og evt. skrive en privat besked. Det vil køre til den 20. december, hvor jeg finder to børnefamilier blandt dem, som er blevet tagget.

LÆS OGSÅ: Nu er det endegyldigt slut med ‘Årgang 0’

LÆS OGSÅ: DET SÅ DU IKKE PÅ TV: Jonas hackede ‘Love Island’-telefonerne

LÆS OGSÅ: Geggo i intim byttehandel med ‘Robinson’-stjerne: Tissede i bukserne af grin

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.