Nyeste artikler
Se alle
Kim og Natasha (Foto: Janus Nielsen)

Reality-par køber fitnesscenter

Botoxkongen og hans kone kaster sig ud i et nyt eventyr.

Tilbage i 2016 friede botoxkongen, Kim Novaa, til sit hjertes udkårne, modellen Natasha Bendix Helms Novaa, på en romantisk ferie på Maldiverne, og i sommeren 2018 fik parret så hinanden ved et storslået bryllup i Mattheuskirken i København med efterfølgende fest på Kokkedal slot. Nu har turtelduerne været mand og kone i snart et år, og det fejrer de ved at kaste sig ud i et vildt projekt.

LÆS OGSÅ: CHOK: Amalie Szigethy dropper stor satsning

– Kim, jeg og et venner par har købt det populære Loaded Gym, som er et fitness center i Valby. Vi overtager pr. 1/7, jubler Natasha overfor Realityportalen og forklarer, hvorfor de gerne vil eje et fitnesscenter.

– Det vil vi, fordi det gav god mening for os, vi begge elsker træning, og så er det også i god harmoni med Inito (Kim Novaas skønhedsklinik, red.) i forhold til skønhed, som jo har mange aspekter. Vi har købt det sammen med et vennepar. Kim har travlt i Inito, så det vil være mig og manden fra det andet par, som vil være de primære personer at finde i centeret.  Så vi vil selv arbejde i centeret også – det vil vi, fordi det skaber en god stemning og for at være synlige for medlemmerne, så de altid kan henvende sig til os.

LÆS OGSÅ: Jonass efter analsex-konflikt: Vi boller stadig

Artiklen fortsætter under videoen, hvor man kan se Natasha prøve brudekjoler i ‘Say yes to the dress’.

LÆS OGSÅ: Amalie mødte optaget mand med familie: Nu er de sammen

Vil selv stå i receptionen

Natasha har ikke en uddannelse som træner eller noget i den dur, hun har til gengæld en lederuddannelse og læser HA på CBS, og derfor vil hendes rolle i centret være af mere administrativ karakter, men hun kommer også til at være på gulvet.

– Jeg vil dig gerne have en vagt i receptionen en gang i mellem for at møde medlemmerne og have en finger på pulsen, som man siger. Centeret har nogle super dygtige og seje medarbejdere, som vil forsætte i Copenhagen Gym (centrets nye navn, red.), så de har selvfølgelig forskellige arbejdsopgaver.

Kim og Natasha bruger ikke selv centret, som ligger i Valby, idet de bor på Vesterbro, men Kim har tidligere trænet meget i centret, og fremover vil de også selv træne der. Prisen vil være 495 for medlemsskab pr måned, hvilket er billigere end i det nuværende center, så det er altså godt nyt for de eksisterende kunder, at botoxkongen og hans kone overtager.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-hunk I brutalt styr fra hest

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.