Nyeste artikler
Se alle
Liza og Henrik fra 'Robinson' (Foto: Janus Nielsen)

Reality-pars søn døbt: Nu planlægger de bryllup

Liza og Henrik må vente lidt på drømmebrylluppet.

I juni blev Henrik Oltman Andersen og Liza Pedersen, som mødte hinanden under ‘Robinson Ekspeditionen 2016’, forældre til deres første fælles barn, og i weekenden blev han døbt og fik sit særprægede navn.

Foto: Privat

– Dagen forløb helt perfekt. Vi startede i Holmens Kirke, hvor Zander Zacharias blev døbt, og hvor vi også skal giftes. Zander klarede opgaven fint, til trods for han måtte undvære en lille lur, som han plejer at nappe. Efterfølgende kørte vi hjem til lidt god mad og forfriskninger sammen med alle vores gæster, fortæller Henrik, som kan glæde sig over, at de nu har rammerne til at holde store fester der hjemme.

– Vi har endelig fået bygget vores hus færdig her i Solrød, så vi nyder virkelig tilværelsen og vores store skønne familie, som nu tæller to teenager, en baby, to hunde, et afrikansk pindsvin og to tosser, som elsker hinanden og livet.

LÆS OGSÅ: Boris Laursen: Jeg brækker mig over Fie

Har tømt sparegrisen

Husprojektet har varet i et godt stykke tid, men nu har de ifølge Henrik fået det største og mest blærede hus, det var muligt at bygge.

– Huset er spækket op med lir fra fremtiden og bygget med nogle ret funky materialer, så vi stikker lidt af i forhold til det klassiske nybyg, hvilket har været vores mål at bygge unikt og prangende, og det lykkedes os med stor stil, fastslår Henrik, som dog må indrømme, at det også har gjort, at en anden drøm må udskydes.

Foto: Privat

– Vi håber på, at der kommer bryllup indenfor de næste tre år. Det at bygge så stort et husprojekt, som vi har gjort, har tømt sparegrisen. Då vi skal lige have skovlet lidt ind på bogen igen til det helt store prinsessebryllup.

AFSLØRING: Kjeldbjergs hemmelige aftale med ‘Robinson’-finalisterne

Flere børn?

Imellemtiden planlægger parret det perfekte bryllup, og så er spørgsmålet også, om der måske kan klemmes en baby mere ind på et tidspunkt i den store familie.

– Med hensyn til børn, så er det Liza, som styrer den proces. Men det bestemt ikke udelukket, at der kunne komme en lille ekstra her i huset, fastslår Henrik.

LÆS OGSÅ: Geggo om uvenskab: Mikkel og Lea vil ikke tale med os

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.