Nyeste artikler
Se alle
Foto: Janus Nielsen

Reality-stjerne trækker stikket: Det har tæret på mit selvværd at lave tv

Tabita Pedersen har brug for at komme langt væk fra de sociale medier og fra livet som en offentlig kendt person.

Tabita Pedersen er kendt fra sin deltagelse i ‘Ex on the Beach’ og senest som gruppen ‘Liv og Tabita’ i ‘X Factor’, hvor reality-stjernerne blev stemt ud ved five chair challenge af dommeren Ankerstjerne. Nu har hun fået nok af rampelyset og rejser i denne uge væk i mere end fire måneder uden kontakt til medier og realityliv.

– Jeg skal ud og sejle med skoleskibet Georg Stage.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Se alle de nye ‘Ex on the Beach’-deltagere

– Min far og onkel har været ude og sejle på det (Georg Stage red.), dengang de var unge, og jeg har altid haft drømmen om at sejle på det skib. Men da jeg var Jehovas vidner, der måtte jeg ikke. Min far siger også, at det kun var for lømler dengang, men nu er jeg også selv blevet en lømmel, så det er meget godt for mig, fortæller Tabita til Realityportalen.

Ifølge Tabita bliver det godt at komme væk fra alle de folk, der dømmer hende som en offentlig person, og som ikke tager hende seriøs.

LÆS OGSÅ: Remee afslører stor hemmelighed: Er i dialog med universet

– Jeg må ikke have min mobiltelefon, og jeg har brug for at komme væk fra de sociale medier. Jeg kan godt mærke, at det har tæret på mit selvværd. Det gør det bare automatisk, når man laver tv, så har man det ikke helt super med sig selv. Jeg føler mig kigget på med bestemte øjne, når jeg går ud i offentligheden, og jeg bliver ikke taget så seriøs. Når jeg kommer over på skibet, ved jeg, at jeg bliver behandlet på ligefod med alle de andre, og det har jeg virkelig brug for at mærke. Og jeg har brug for, at nogen forventer noget af mig.

LÆS OGSÅ: ‘EOTB’-hunk tilbage til ekskæresten: Det skal være for altid 

Tabita sejler med en masse jævnaldrende, da alle er i alderen fra 18-23 år. Ifølge Georg Stages egen hjemmeside går turen fra København til Isefjorden, Oslo, Dundee, Galway, Southampton, Esbjerg, Allinge, Aalborg, Odense, Christiansø og afsluttes den 17. juli igen i København. Det er dog ikke så afgørende for Tabita, hvor skibet sejler hen, da hovedårsagen blot er at komme væk og få realitylivet lidt på afstand.

LÆS OGSÅ: Anders og Torbens familietragedie: Vores søskende døde 

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Når et eventyr slutter starter et nyt. Vi var meget skuffet over ikke at gå videre lige i momemtet, men efterfølgende, er det faktisk helt okay, vi leverede det anker ville se men det faldte ikke i dommernes smag og det er sku helt fair nu er vi nærmest bare taknemmelige for vi blev smidt ud fordi det var SÅ vanvittigt hårdt at være med, nok det mest udfordrende program vi nogensinde har deltaget i. Men X factor har gjort at vi er 100% fast besluttet på at det er musikkens vej vi skal gå og at vi vil skabe vores egen vej! Lige pt arbejder Liv og jeg på at lave et nummer hver for sig men der med ikke sagt at vi ikke også kommer til at lave noget sammen, vi har store planer her i 2020, men først skal jeg ud og sejle på skoleskibet Georg stage for at komme på helt andre tanker og få ny energi, hvilket jeg glæder mig utroligt meget til. Tak for alle jeres søde beskeder vi er så taknemmelige for jeres støtte. De troede de kunne ligge os ned men vi er kun lige begyndt. Husk på du aldrig skal lade dig slå ud af andres meninger, vis dem. Du kan, du vil og du skal. Rise motherfuckerzzz. Og fuck lige Janteloven😎

Et opslag delt af Tabita Thinggaard Pedersen (@tabitathinggaard) den

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.