Nyeste artikler
Se alle
Foto: NENT Group/Bjørn Jakobsen

Realitybabe i dyb sorg efter skilsmisse: Burde være foregået i stilhed

'Den store bagedyst'-deltager åbner nu op omkring hendes skilsmisse.

I aftenens afsnit af ‘Til middag hos’, som er optaget tidligere på året, fortæller ‘Den store bagedyst’-baben Ditte Julie Jensen, at hun på det tidspunkt oplever en meget hård tid efter bruddet med Marck Topgaard. På optagetidspunktet er bruddet helt nyt, og en sårbar Ditte Julie åbner op omkring, hvor svært det er.

LÆS OGSÅ: WOW: Så meget har ‘Bagedyst’-Ditte tabt sig på 10 uger

– For tiden er jeg i orkanens øje, og det er svært at snakke om. Jeg har enormt svært ved at finde min rolle i det, fordi det er så nyt, og der er så mange følelser involveret. Og ikke mindst i forhold til børnene, indrømmer den 31-årige Ditte Julie overfor sine gæster, Amalie Szigethy, Mille Funk og Jan Linnebjerg.

LÆS OGSÅ: Husker du? Da Numse-Rasmus havde sex med en kage

Parret var sammen i 11 år og har børnene, Karla på seks og treårige Albert. Og netop børnene har gjort skilsmissen ekstra hård og betydet, at Ditte Julie måtte sætte sig selv i baggrunden.

– Mine børn bor på vores fælles bopæl, og så skiftes min eksmand og jeg til at være der. Derfor opholder jeg mig lidt flere timer på kontoret, end jeg normalt plejer at gøre, siger hun i programmet, hvor hun også har valgt at invitere gæsterne indenfor på netop kontoret, og fortsætter:

GALLERI: Se alle billederne fra Ditte Julie og Marcks bryllup

– Mine børn kan jo ikke gøre for, at jeg har valgt at være en offentlig person. Indeni er der en dyb sorg og en masse følelser, der skal bearbejdes, erkender Ditte Julie, hvis eksmand for et halvt år siden offentliggjorde parrets skilsmisse på Instagram, hvor han på en video smider sin vielsesring i affaldsspanden.

– Jeg ville så gerne have haft, at det var foregået i stilhed. Men jeg kan ikke styre, hvad andre gør, erkender hun. Herefter skålede selskabet på en god fremtid for Ditte Julie.

LÆS OGSÅ: ‘Den store bagedyst’-Ditte droppede kontakt med tidligere ‘Bagedyst’-vinder

Se klippet, hvor Ditte Julie åbner op om den hårde tid herunder, og se med i aften kl. 19.00 på TV3 og Viaplay.

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.