Nyeste artikler
Se alle
Fie Krügermejer fra 'Paradise Hotel 2018' og 'For lækker til love 2019' (Foto: Michael Stub).

Realitybabe scorer drømmejob: Det kunne ikke være bedre!

Fie Maria skal igen til at tage arbejdstøjet på i den butikskæde, hvor hun ellers havde sagt op efter 10 års tro tjeneste.

Tilbage i marts kunne den tidligere ‘Paradise’ og ‘For lækker til love’-babe Fie Maria Krügermejer fortælle til Realityportalen, at hun desværre var nødt til at stoppe på sit arbejde i REMA 1000 i Vallensbæk.

Det var en vemodig beslutning efter ti gode år med “sit hjertebarn”, som hun beskrev butikken. Men uoverensstemmelserne omkring Fies prioritering af reality-tv ved siden af jobbet fik hende til at trække stikket.

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-hunk og ‘Ex on the Beach’-babe slår pjalterne sammen

– Nu skal jeg finde et andet arbejde. Hvad det skal være, ved jeg dog endnu ikke. Måske jeg vil uddanne mig indenfor noget med beauty, men intet er besluttet endnu, fortalte Fie efter sin opsigelse i marts.

Men nu har lykken tilsmilet Fie, for hun har fået sig et nyt job, hvor hun bestemt kan gøre brug af sine ti års erfaring i detailhandel.

LÆS OGSÅ: Efter dramatisk brud: ‘EOTB’-Frederik er flyttet hjem til sine forældre

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Princess Natascha er blevet fast besluttet på at færdiggøre sin 9. klasse, så hun kan få et godt job

LÆS OGSÅ: Grov ‘Landmand’-joke: Der findes ikke impotens …

– Jeg er blevet souschef i en anden Rema 1000, end den jeg var i. Der gik ikke særlig lang tid, før jeg fik tilbudt et nyt job, så det er rigtig dejligt, fortæller Fie nu til Realityportalen.

Dermed er hun altså rykket et nøk op i rækkerne og har nu fået den fine titel af souschef.

LÆS OGSÅ: CHOK: Stort reality-bryllup aflyst

– Jeg har fået rigtig meget ansvar, og jeg må stort set gøre, hvad jeg vil og køre butikken på den måde, jeg gerne vil, min chef giver rigtig meget plads til mig, så det er jeg bare rigtig glad for, lyder det stolt fra realitybaben.

Derfor er det altså noget af et drømmejob, som Fie har scoret sig, men ambitionerne slutter ikke der.

– Det kunne ikke være bedre, for så er jeg ét skridt tættere på at få min egen butik, min egen Rema 1000. Det er drømmen, det har det været i mange år, fortæller den målbevidste souschef Fie.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS! ‘Love Island’-Julie har fået fyr på

LÆS OGSÅ: Amalie har mødt en mand: Jeg er SÅ vild med ham

LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-Maria og Bea klar til ‘Paradise Hotel’, hvis …

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.