Nyeste artikler
Se alle
'Ex on the Beach'-damerne Tabita og Liv i 'X Factor 2020' (Foto: Lasse Lagoni)

Realitybabes langer ud efter ‘X Factor’-dommer: Vi kan ikke lide ham

Liv og Tabita var overraskede over at gå videre i 'X Factor' efter deres hårde medfart fra dommerne. Særligt Ankerstjerne har gjort et dårligt indtryk på de to damer, der desværre har fået ham som dommer.

Her til aftenens udgave af ‘X Factor’ tonede Liv Frandsen og Tabita Thinggaard fra anden sæson af  ‘Ex on the Beach’ frem på skærmen. De to realitybabes stillede op som duo i TV2-programmet, hvor de sang deres egen version af Post Malone-nummeret ‘Rockstar’.

LÆS OGSÅ: Realitystjerne undskylder voldsom opførsel til Reality Awards

Liv og Tabita scorede sig to ja’er fra dommerbordet og endte endda med at blive udtaget til den kommende 5 chair challenge, hvilket de bestemt ikke havde regnet med.

– Vi blev mega excited. Vi kunne slet ikke forstå, at de seriøst ville have os med, når de var så skeptiske omkring os, forklarer Tabita til Realityportalen.

Ankerstjerne sagde nej, men Oh Land og Thomas Blachman gav Liv og Tabita et ja (Foto: Lasse Lagoni)

LÆS OGSÅ: Til trods for alvorlig sygdom: Realitybabe skal være mor

Provokerende bimbos med dårlig smag

Liv og Tabita fik nemlig en del hårde ord med på vejen fra de to mandlige dommere. De blev til deres audition kaldt for både “bimbos” og “dårlig smag”. Argumenterne for, at de skulle vælges fra forud for 5 chair lød også på, at de garanteret var “provokerende” og “umulige at arbejde sammen med”.

LÆS OGSÅ: Silas Holst og Nicolai flytter sammen

Det tager Liv og Tabita dog ikke så tungt. De tror i stedet, at det skyldes fordomme om realitystjerner i almindelighed og ikke dem personligt.

– Det er mega uretfærdigt, at man bliver stemplet i forvejen. Så for mit vedkommende siver det lidt ud af det ene øre. Jeg tager det ikke personligt, for de kender mig jo ikke. Men jeg er lidt mere ked af Blachmans ord end Ankerstjernes, fordi jeg har altid set rigtig meget op til Blachman. Så jeg var rigtig ked af, han ikke var begejstret. Selvom han giver os et ja, så er han lidt sarkastisk og siger: “Det er på mode at lave dårlig musik”, lyder det fra Liv.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the beach’-babe søger ind for tredje gang

– Når man er i den her branche, som Liv og jeg er, så er vi vant til, at folk har fordomme og siger ting om os. Hvis vi var i tvivl om, hvem vi var, så var vi blevet sure og kede af det og taget det til os. Men Liv og jeg hviler så meget i os selv, at vi ved, at vi ikke er nogle bimbos, så det er ikke noget at hidse sig op over, forklarer Tabita.

Blachmann, Oh Land og Ankerstjerne skulle i fællesskab vælge de deltagere, der skulle videre til 5 chair challenge. Her talte Oh Land ‘Ex on the Beach’-damernes sag, så de kom med på et hængende hår (Foto: BLU/TV 2)

LÆS OGSÅ: Kæmpe drama mellem paradisoer: Mobning og storhedsvanvid

Øv for Ankerstjerne

Straks værre var det, da Liv og Tabita fandt ud af, at det var Ankerstjerne, der ville blive dommer for kategorien grupper, som de placerer sig i.

– Der er sgu ikke rigtigt nogen af os, der kan lide ham. Det var virkelig ham, vi håbede på, vi ikke ville få, griner Tabita.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Vild med dans’-vært har fået ny kæreste

Hverken hende eller Liv er synderlig begejstrede for Ankerstjernes musik eller den måde, han fremstod på som dommer i sidste års ‘X Factor’. Derudover fik de bestemt heller ikke et godt førstehåndsindtryk af ham til deres audition, hvor han som den eneste ved dommerbordet gav dem et nej.

– Til vores audition bliver han ved med at spørge os: “Hvor mange Instagram-følgere har I?”, han spørger bare tre gange, og vi gider bare ikke svare på det, for det er sagen fuldstændig uvedkommende, når vi står i ‘X Factor’. Der var sgu lidt dårlige vibes fra ham, forklarer Tabita.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-deltager i biluheld med sønnen: Jeg græder stadig

Dog havde de to realitybabes forberedt sig på, at siden Oh Land havde gruppe-kategorien sidste år, og Blachman havde den året forinden, så ville der være en god sandsynlighed for, at det blev Ankerstjernes tur i år. Til deres store skuffelse fik de ret.

Ekstra gas til 5 chair

Men nu er Ankerstjerne altså dommer i kategorien grupper, og han bliver den sidste, der får lov at afholde 5 chair challenge. Derfor bliver det først fredag d. 7. februar, vi kommer til at se, om Liv og Tabita får en af de fem berygtede stole, der sender dem videre til bootcampen.

LÆS OGSÅ: WOW: Ny ‘Paradise’-babe har været sammen med tre tidligere paradisoer

Men de to realitybabes lover, at det bliver hele ventetiden værd, når deres anden ‘X Factor’-optræden ruller over skærmen.

– Det bliver et meget energisk show, hvor der både er dans og sang. Så det er super grænseoverskridende, men vi ville prøve faktisk at performe i stedet for bare at synge, fortæller Liv, der bakkes op af sin makker:

– Det skal nok blive sjovt! I kommer til at se vores helt rigtige side. Vi giver den ekstra gas, fordi vi håber på, det kan falde i god jord hos dommerne, afslutter Tabita om duoens 5 chair-optræden.

Lagde du mærke til den frække klipning under Liv og Tabitas audition, hvor Blachman pludselig får sin kuglepen ud af det andet øre, da han fortæller, han elsker reality? (Foto: TV2)

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-par: Efter fem år er det slut

LÆS OGSÅ: UPS: Paradiso bestikker kæreste efter at have været sammen med en anden

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.