Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Henrik R. Petersen)

Realitypar jubler: Flytter sammen i fælles lejlighed

Et velkendt reality-par har taget et stort skridt sammen.

Der er ingen tvivl om, at der har været både op- og nedture mellem Cecilie og Claes fra sidste sæson ‘Ex on the Beach’. I løbet af programmet blomstrede kærligheden mellem dem, men desværre havde de også en del udfordringer, så de ad flere omgange måtte stoppe forholdet.

Efter hjemkomsten til Danmark kunne de dog afsløre, at de var blevet kærester, men i starten af maj gik den ikke længere, og de besluttede at gå hver til sit. Senere kom det frem, at det var en abort, der blev det bristende punkt for parret.

LÆS OGSÅ: Sarah Amalie taler ud: Derfor hader Frederik og Mark hinanden

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Love Island’-hunk indtager ‘Ex on the Beach’

Heldigvis skulle der ikke gå længe, før Cecilie og Claes fandt hinanden igen, og de har fast været kærester lige siden. Sidst i juli kunne Cecilie desuden afsløre, at hun var flyttet ind på Claes’ dj-kollektiv i Randers. Planen var dog, at det kun var midlertidigt, da de to gerne ville finde noget sammen.

Nu kan ‘Ex on the Beach’-parret glæde sig over, at det er lykkes:

– Jeg opsagde jo min lejlighed og flyttede ind hos Claes i Randers, hvor vi skulle bo sammen, indtil vi fandt en fælles lejlighed, men det har vi gjort nu. Så vi flytter i drømmelejligheden i Skive pr 1. december, lyder det fra en glad Cecilie.

SE BILLEDERNE: ‘Ex on the Beach’- stjerner i vildt drama

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Her er de nye ‘Ex on the Beach’-deltagere

– Det er en stor, lækker og billig lejlighed. At den så ligger i Skive, det må vi så se, hvordan det bliver. Cecilie er jo født og opvokset i Skive, så der ville hun gerne bo. Jeg synes jo ikke lige, at der er det vilde byliv der, men så blev vi enige om, at vi alligevel aldrig gik i byen i den by, hvor vi bor, da vi alligevel rejser hele tiden. Men jeg ville gerne have boet mit i landet eller i København, men med de høje priser, så tror jeg bare, at vi nøjes med noget stort og lækkert, og så må vi se, hvad vi tænker om nogle år, forklarer Claes.

– Jeg fortsætter bare med at være stripper og tatoverer lidt, og Claes arbejder som DJ. Og det kan vi bare fortsætte med, fortsætter Cecilie, der glæder sig over, at det går så godt med forholdet.

LÆS OGSÅ: Velkendt realityhunk indtager ‘Ex on the Beach’

– Vi er bare super gode til at snakke om tingene. Så vi er da stolte over, at vi er det par fra sidste sæson, der er endt med at blive sammen,

– Vi startede jo ud med at være det par, som folk havde mindst tillid til i forhold til at blive sammen, fordi det gik så meget op og ned. Men nu går det bare skide godt, og det har det gjort i lang tid. Så der har vi lige overrasket alle, griner Claes.

Se den nye sæson ‘Ex on the Beach’ søndag-tirsdag klokken 22.00 på Kanal 4 og Dplay.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Tessie om uvenskab med pigerne: Jeg havde forventet det

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-hunk med i ‘Landmand’-program

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.