Nyeste artikler
Se alle
'The Hills: New Beginnings' (Foto: Viacom/Paramount Network)

Realityserie er tilbage: Pamela Anderson er første gæst

Den netop udkomne sæsonåbning har ingen ringere end 'Baywatch'-baben på gæstelisten.

Det er ni år siden, at vi sidst så noget til Audrina Patridge, Brody Jenner og Frankie Delgado og de andre gæve personligheder i MTV-serien ‘The Hills’. Men nu er det endeligt tid til et gensyn!

Den syvende sæson, der er blevet kaldt ‘The Hills: New Beginnings’, har nemlig netop fået sin premiere på den nye kanal Paramount Network.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Årgang 0’ starter forfra

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Luke Perry lærer Linda P at være sexet

LÆS OGSÅ: Anna Due er blevet student: Jeg brød reglerne

I den nye sæson er vi tilbage i Los Angeles, hvor det hele startede, og her byder det på et kært gensyn med adskillelige af de oprindelige deltagere, hvis livs op- og nedture, vi nu atter får lov at følge her ni år efter.

Derfor er der altså garanteret højspændt drama, når den nye, syvende sæson af ‘The Hills’ folder sig ud over 12 afsnit plus et special afsnit.

LÆS OGSÅ: Nadia Shila om ægteskabet: Derfor er der krise

Premiereafsnittet kan allerede ses nu, og her kigger Pamela Anderson forbi og blander sig i de mange konflikter og affærer, vi får lov at komme under huden på i Los Angeles’ jetset.

Derudover vil der i løbet af sæsonen blive budt velkommen til Brandon Lee, Mischa Barton og flere andre i det særprægede realityformat, der brød med genren ved at blande reality med skuespil.

‘The Hills: New Beginnings’ kan ses nu på Paramount Network

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘The Hills’-stjerne skal være mor

LÆS OGSÅ: Reality-babe gik tilbage til ekskæresten: Nu venter bryllup og børn

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.