Nyeste artikler
Se alle
Foto: Viafree

Realitystjerner: Naser Khader er talentløs

Dommen er hård over Naser Khader på de unges medie Instagram, så alt tyder på, han har brug for hjælp.

Præmissen for Viafrees nyeste program er klar, paradisoerne Lenny og Philip ved ingenting om politik, men de ved noget om, hvad de unge vil have og er forbilleder for en generation, som politikerne har svært ved at nå ud til. Derfor søger de jobs som spindoktorer for nogle af dansk politiks helt store politikere.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører: Derfor har jeg løjet så meget

Lenny og Philip synes, Naser Khaders Instagram er en katastrofe, og de når hurtigt til den konklusion, at politikeren er talentløs, hvad angår Instagram.

LÆS OGSÅ: WOW! Sigmund stillede stort krav for ‘Divaer i junglen’-deltagelse

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Helle Thorning fortæller om, hvordan hun blev underrettet om terrorangrebet i København.

LÆS OGSÅ: Mark om ‘Ex on the Beach’-deltagelse: Monique truede mig med Statsforvaltningen

Lenny og Philip to har tilsammen over en kvart million følgere, og som eksperter i at posere med “kig-væk-finten” og tage de perfekte billeder med knivskarpe filtre, er det et oplagt pitch, at de som Nasers spindoktorer ville forbedre folketingsmedlemmets image.

Vil Naser ansætte de to reality-stjerner som sine nye spindoktorer, eller bliver de bare gjort til grin, når de skal ind på Christiansborg for at sælge dem selv og deres store viden om sociale medier? Få et smugkig på Philip og Lennys møde med Naser Khader herunder, og se alle seks afsnit af ‘Spindoktorerne’ på Viafree allerede nu.

LÆS OGSÅ: CHOK! ‘Paradise’-hunk og hans hustru skal skilles

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.