Nyeste artikler
Se alle
Rasmus fra 'Singleliv': Mit nytårsforsæt er at tabe mig, få en god tur til Afrika, få en kæreste, få mere sund mad, få succes i livet, have et godt helbred og bare have et godt humør og en masse gode oplevelser. (Foto: Janus)

Realitystjernernes Støtteshow afslører ny VILD lokation

Alle er inviterede til næste års Støtteshow, der bliver mange gange større end før med den nye, vilde placering for arrangementet.

I både 2016 og 2019 har realitystjernerne afholdt deres egen indsamling for at samle penge ind til kampen imod kræft – en indsamling, der kulminerer i en stor fest, kaldet Støtteshow.

Og nu kan en af de væsentlige aktører bag Støtteshow, Rasmus Birnbaum fra ‘Singleliv’, afsløre, at næste års fest bliver endnu vildere end tidligere.

LÆS OGSÅ: STORT GALLERI: Så vild var realitystjernernes Knæk Cancer-fest

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor ‘Big Brother’-deltagerne diskuterer, om vinderens gevinst skal gå til velgørenhed

LÆS OGSÅ: Så meget har realitystjernerne samlet ind til Knæk Cancer

Denne gang er alle nemlig inviteret, for Rasmus har netop modtaget forhåndsgodkendelsen til at afholde det velgørende realityarrangement et ganske særligt sted.

– Vi har fået reserveret Rådhuspladsen i København til Støtteshow 2020, så alle gratis kan være med og endnu flere forhåbentlig kan støtte Knæk Cancer, forklarer Rasmus.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Cecilie fik stjålet sin identitet: Alle mine hemmeligheder blev afsløret

Mere folkeligt

Støtteshow 2020 kommer til at løbe af stablen lørdag d. 5. september 2020. Da der stadig er længe til, så er programmet for aftenen endnu ikke fastlagt, men Rasmus påtænker sig, at der vil være koncerter og sjove aktiviteter, der skal lokke mennesker til Rådhuspladsen, så de kan støtte Knæk Cancer, som indsamlingspengene går til.

– Det er realitybranchen, der står bag Støtteshow, men denne her gang bliver det mere folkeligt og for alle. Der vil selvfølgelig også stadig være præg af reality i Støtteshow 2020 – eksempelvis vil vi gerne have fanzoner, hvor man kan komme og møde kendte mennesker, og så holder vi selvfølgelig som altid et stort og lækkert afterparty for realitybranchen, forklarer Rasmus.

LÆS OGSÅ: CHOK! Simona taler ud om stor sorg: Mistede sønnen i sjette måned

Realitystjernerne plejer at flokkes til for at støtte den gode sag, så mon ikke også det gælder for Støtteshow 2020, der altså denne gang er ganske gratis og afholdes på Rådhuspladsen.

Så hvis du synes, det lyder godt at støtte op om en god sag, mens du fester med realitystjerner, så skal du altså sætte kryds i kalenderen den første weekend i september næste år, hvor arrangementet løber af stablen.

LÆS OGSÅ: Gunnvørs ‘Forsidefruer’-farvel: Slut med at udstille børnene

LÆS OGSÅ: Caroline Fleming bekræfter: Flytter ind hos prins Joachim

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.