Nyeste artikler
Se alle
Foto: James Thisted

Remee fik en hård start på livet som far

Det var bestemt ikke alting, der gik som en leg, da Remee blev far for første gang.

Da Remee blev far for første gang, var han ikke mere end 22 år gammel, og han dannede ikke par med datterens mor, så nyheden om familieforøgelsen endte med at ændre hans liv for altid. Remee boede nemlig dengang i New York, og faktisk sad han i en hestevogn med Saszeline, da han modtog opkaldet.

LÆS OGSÅ: Remee overvåger sin datter på natklub

Men han ville ikke have, at hans egen datter skulle vokse op med den samme rodløshed, som han selv var vokset op med, så han vendte hjem og blev far. Livet som ung far var dog ikke altid nemt, og i aftenens afsnit af ‘Remee og Mathilde’ fortæller han om nogle episoder, som måske ikke gik helt efter bogen.

– Jeg kan huske, hun sad oppe på køkkenbordet og spurgte, “hvad er det?” – “det er chili”, og så åbner jeg køleskabet og går og laver lidt, og så lige pludselig hører jeg bare sådan et primalskrig, og så har hun taget de der tørrede chilier op, og så har det gjort ondt på fingrene, og så begynder hun at græde, og så har hun tørret dem ind i øjnene. Og så står man bare der: Arh, hvad fanden gør jeg?

LÆS OGSÅ: Remee taler ud om sin store fiasko

Se det sjove klip, og hør flere knap så flatterende historier fra Remees tidlige forældreskab herunder, og se med i aften kl. 20.00 på Kanal5.

LÆS OGSÅ: Ung mor endt i kørestol efter vildt vægttab: Jeg kunne ikke huske min mand

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-stjerne indrømmer: Jeg røg hash hver dag

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.