Nyeste artikler
Se alle
(Foto: TV3)

Rikke Gøransson afslører: Nu er ‘Paradise’-vinderne fundet

Optagelserne til den nye sæson 'Paradise Hotel' er nu slut, og de to vindere er fundet.

I begyndelsen af november startede optagelserne til den nye sæson af ‘Paradise Hotel’, der ruller over skærmen i foråret 2018.

Hvad der præcis er sket, de seneste to måneder, ved desværre kun deltagerne, produktionsholdet og værten Rikke Gøransson, men det er derimod ingen hemmelighed, at optagelserne nu er slut, de to vindere er fundet, og deltagerne er rejst hjem til Danmark. Hvorvidt det er en eller to deltagere, der har vundet den store præmie på den halve million vides dog ikke.

Den smukke ‘Paradise’-vært er rejst fra Mexico og videre til New York sammen med kæresten Mads, hvor parret skal tilbringe et par dage, inden de skal hjem til Danmark for at holde jul.

Rikke kan desværre ikke løfte sløret for meget om den nye sæson, men hun kan afsløre, at vi godt kan begynde at glæde os:

– Det har været en ligeså fantastisk sæson, som vi havde håbet på. Der er sket mange ting, som aldrig har været sket før, afslører hun overfor Realityportalen.dk og tilføjer:

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Her er alle de nye paradisoer

– Der er også gode chancer for, at vi forhåbentlig kan glæde os til, at der skal optages endnu en sæson næste år.

Se Rikke folde sig ud i Mexico under optagelserne til ‘Paradise Hotel’ nedenfor:

💛💚❤️ soaking up the last Sun with my Friend Baileys #paradise

Et opslag delt af Rikke C. Gøransson (@rikkegoeransson) den

LÆS OGSÅ: Irina indtager ‘Paradise Hotel’

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Sådan går det Fie Laursen på ‘Paradise Hotel’

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Paradise’-hunk skal være far

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.