Nyeste artikler
Se alle
Rikke Gøransson. (Foto: Janus Nielsen)

Rikke Gøransson om corona: Endelig bliver jeg fri for FOMO

'Paradise'-værten ser mange fordele ved at gå en sommer i møde, hvor man med god samvittighed kan fordybe sig i naturen, sine nærmeste og ikke være bange for at gå glip af sæsonens mange 'smart i en fart'-events.

Pandemien hærger over hele verden og efterlader mange mennesker i stor usikkerhed omkring, hvad fremtiden vil bringe. Taget disse vanskelige omstændigheder i betragtning, sniger der sig dog stadig lysglimt ind i danskernes hverdag, for de fleste har nu mere tid mellem hænderne end nogensinde før, og det åbner op for nye måder at leve på.

Et af de mennesker, der har været i stand til at se nedlukningen af Danmark fra den lyse side, er tv-vært Rikke Gøransson, som er glad for endelig at slippe af med sin frygt for at gå glip af ting (FOMO).

– Omstillingsparathed og generel positivitet samt åbenhed for det gode i det svære betyder så meget. Jeg har selv erfaret, at jeg elsker, at jeg ikke skal lide af drønende FOMO under festival/event/’smart i en fart’-sæsonen og bare kan chille og “være til” med de bedste, jeg kender og holder af, skriver tv-værten på sin Instagram.

LÆS OGSÅ: Sarah Louise efter omfattende operation: Kirurgen fik et chok

Rikke og hendes engelske kæreste Tommy deler en fælles passion for fysisk aktivitet, og de har måtte tænke i alternative baner for at få den glæde stimuleret under krisen.

– Jeg har fået bekræftet, at jeg har et helt basalt behov for at være i naturen, og den danske natur er lige så vild som bountylands. Min kæreste og jeg er ret fede til at få det bedste ud af livet på 90 kvm, fortæller ‘Paradise’-værten, som sidste uge overnattede i et shelter i det fri, hvor hun lavede bål om aftenen og vågnede op til lyden af køer næste morgen.

LÆS OGSÅ: IKKE SET I SOMMERDRØMME: Produktionsholdet måtte træde til

Når det er sagt, så underkender Rikke ikke coronakrisens fatale konsekvenser for mange mennesker verden over.

– Vi kan godt blive enige om, at en pandemi, der truer nogle af os på livet og forårsager økonomisk krise og resulterer i meget angstprovokserende tab af jord, hjem og i det hele taget tvinger os ud i kontroltab, isolation og nye livsvilkår, er svært, understreger hun.

LÆS OGSÅ: Er du også nysgerrig? Her er paradisoerne i dag

Se Instagramopslaget herunder, hvor Rikke deler sine refleksioner over krisen

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Okay, er i proces…… Vi kan alle godt blive enige om at en pandemi der truer nogen af os på livet, og forudsager økonomisk krise og resulterer i meget angstprovokerende tab af job, hjem, og i det hele taget tvinger os udi kontroltab, isolation og pludselige nye livsvilkår er svært…. for alle! Når det så er sagt, så har jeg observeret folk reagere meget forskelligt. Eller rettere, på to måder. Håber inderligt alle prøver at lære noget, og finder frem til taknemmelighed og ydmyghed i sig selv. For mig at se , så er vi mennesker nogle der har sværere ved forandring end andre . Omstillingsparathed og generel positivitet samt åbenhed for det gode i det svære betyder så meget. Jeg har selv erfaret at jeg feks. Faktisk elsker at jeg ikke skal lide under drønende FOMO under festival/ event/ smartienfart sæsonen, kan bare chill og “være til” med de bedste jeg kender og holder af. – jeg er en af dem der også syntes at Zoom kan noget?! Online undervisning spiller i mit univers helt ok, og måske kan det resultere i mange flere gode tilbud til folk der har brug for det. – jeg har fået bekræftet et helt basalt behov for at være i naturen, og den danske natur er lisså vild som bountylands. – Min kæreste og jeg er ret fede til at få det bedste ud af livet på 90 kvm. ❤️ – jeg savner mine forældre, venner og resten af verdens befolkning… fordi jeg elsker mennesker og vores individuelle unikhed og kærlighed til hinanden. … tanker herfra. R💞

Et opslag delt af Rikke C. Gøransson (@rikkegoeransson) den

LÆS OGSÅ: Philine får fjernet ‘Lord’-tatovering: Bendtner fortjener ikke at stå på min krop

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.