Nyeste artikler
Se alle
Foto: TV3

Rikke er ude af junglen: Man ser ikke det hele på tv

Det er ikke alt, der blev vist på tv ved Rikkes exit. Og nu afslører hun, om forholdet til Mogens og Caroline var spil for galleriet.

I aftenens afsnit af ‘Divaer i junglen’ måtte Rikke Chili forlade programmet efter en mildest talt beskidt kamp, hvor divaerne skulle lede efter diamanter i mudderet. Rikke tabte på målstregen til Caroline, og hun var ude af programmet, men hun er glad for, at hun røg ud i en kamp.

LÆS OGSÅ: Eksperter: Det sker der med Nadia Shila, hvis hun bliver dømt

– Jeg røg ud – men på den rigtige måde Havde jeg det super træls med, at skulle forlade junglen? Klart! Var jeg tilfreds med den måde, det skete på? MEGET!! Det ville have gjort så ondt på mig at blive stemt ud af de andre divaer. Hvad folk ikke ser er, hvor utrolig tætte vi egentligt var i junglen – også med blåt hold, skriver hun på sin blog og fortsætter:

– Jeg taler stadig meget med Roed og ses med ham, det samme med Johnny. Hvis de mennesker (og dem på mit eget hold) skulle stemme mig ud, ville det ramme mig. Jeg VED godt, at det KUN er et spil, men når man bliver frataget hele ens almindelige verden og dagligdag, bliver de mennesker, man er sammen med, ens verden.

LÆS OGSÅ: Nadia Shilas søster: Jeg håber, de kommer i fængsel

Er forholdet til Caroline og Mogens ægte?

Rikke er meget tilfreds med sin indsats, og hun mener selv, at hun gjorde, hvad hun kunne, kæmpede hårdt i alle konkurrencerne og har været sig selv hele vejen igennem. Selvom hun er blevet beskyldt for at udnytte folk, så understreger hun ved sit exit, at sådan har det slet ikke været. Det var ikke skuespil eller taktisk, at hun kom godt ud af det med de to i junglen.

– Caroline kendte jeg allerede inden, jeg ankom til junglen. Jeg har altid godt kunnet lide Caroline, men jeg er kommet rigtig tæt på hende i junglen. Caroline er en fantastisk person. Jeg var flad af grin meget af tiden i junglen, og det er uden tvivl Carolines fortjeneste. Caroline er så umiddelbar, hun tænker ikke altid, før hun taler, men det er faktisk en af de ting, jeg kan lide ved hende – jeg ved, at hun siger, hvad hun føler og mener, og derfor ved jeg også, hvor jeg har hende, skriver Rikke og giver også sin mandlige flirt nogle ord med på vejen:

LÆS OGSÅ: ‘Diva’-Rikke afslører: Det skete der med mig og Mogens 

– Mogens og jeg kom godt ud af det med det samme, vi talte sammen – der var bare kemi fra starten af. Vi tilbragte meget tid sammen og kunne relatere godt til hinanden. Hvad man faktisk ikke ser i aftenens afsnit er, at Mogens bliver knækket af Hr. Kjeldbjerg, da jeg skal forlade junglen, og dette er bare endnu et bevis på, at den venlighed og det venskab, vi havde/har, er ægte. Folk kan opdigte, hvad de vil og kan sige, at den ene brugte den anden. Jeg har fra starten af vidst, hvor jeg havde Mogens og han vidste, hvor han havde mig.

Læs hele Rikkes blogindlæg HER.

LÆS OGSÅ: Det så du ikke på tv: Sasha fik hjælp af TV3 – men det gjorde det hele meget værre

LÆS OGSÅ: Skuffet Janni Ree: En lettelse at forlade junglen

LÆS OGSÅ: Så meget tjener Geggo og Cengiz

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.