Nyeste artikler
Se alle
Rob og Kim (Foto: All Over))

Rob Kardashian er blevet indlagt på hospitalet

Kardashian-stjernen er røget på hospitalet, idet han har udviklet diabetes.

Det er ikke meget, som vi har set til reality-stjernen Rob Kardashian det seneste år, da han har skjult sig fra rampelyset. Nu er der dog tragiske nyheder om Kardashian-stjernen.

Ifølge Mirror følte Rob sig i weekenden utilpas og blev efterfølgende indlagt på hospitalet i Los Angeles med frygten for at have udviklet diabetes.

Tests bekræfter nu, at Rob er diabetiker, hvilket han tidligere har været uvidende om. Han er derfor stadig i behandling på hospitalet, skriver TMZ.

LÆS OGSÅ: Store problemer for gravid Kim Kardashian: Frygter operation

Det er dog ikke helt overraskende, at Kardashian-stjernen har udviklet diabetes. For et år siden blev han nemlig advaret af sin læge om, at hvis ikke han ændrede livsstil, kunne han risikere døden. I scener fra ‘Keeping Up with the Kardashians’ tidligere i år, blev det ligeledes filmet, at lægen fortalte Rob, at han var i risiko for at udvikle diabetes og eventuel organsvigt.

Rob – hvis far Robert Kardashian døde i en alder af bare 59 år af spiserørskræft i 2003 – besluttede sig efterfølgende for, at han havde brug for at foretage ændringer. Senere blev han rost af sin personlige træner for sit hårde arbejde i fitnesscenteret. Desværre var det dog ikke nok til at udgå diabetes.

Se billeder af Kardashian-familien øverst.

LÆS OGSÅ: Frygter for sit liv: Kim Kardashian dropper drømmen om flere børn

LÆS OGSÅ: Se Kourtneys frække bikini-krop: Dét går Scott Disick glip af

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendis.