Nyeste artikler
Se alle
Rob Kardashian og Chyna, da de stadig var et par. (Foto: Getty Images)

Rob Kardashian og Blac Chyna slutter fred efter nyt drama

Realitystjernerne har begravet stridsøksen og har sluttet fred.

I slutningen af sidste måned blev der for alvor pustet til ilden, og dramaet mellem Rob Kardashian og ekskæresten Blac Chyna, med det borgerlige navn Angela White, blussede i den grad op igen, da Rob Kardashian ikke kunne aflevere datteren til Blac Chyna på det aftalte tidspunkt.

Uden at fortælle det var hun nemlig rejst på ferie til Hawaii – en ferie, hvor hun gav for alvor gav den gas og blandt andet endte i slagsmål med rapperen Kid Buu, så politi og ambulance måtte tilkaldes.

Rob og resten af realityfamilien var rasende, og de mente, at ‘Keeping Up With the Kardashians’-stjernen burde have forældremyndigheden over deres toårige datter.

LÆS OGSÅ: Blac Chyna droppede 18-årige kæreste: Han gjorde en anden kvinde gravid

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre, hvorfor Irina Olsen er stor fan af ‘Keeping Up With the Kardashians’-familien.

LÆS OGSÅ: Barn nummer fire på vej? Nu svarer Kim Kardashian endelig på rygterne

Nu tyder det dog på, at der er blevet sluttet fred mellem de to. Tirsdag gik de begge på de sociale medier for at rose hinanden, og Rob Kardashian slog fast, at der ikke længere var en sag om forældremyndighed i gang mellem de to.

–  Angela og jeg er begge forældre sammen, og der er ingen forældremyndighedssager i gang eller på vej, skrev Rob Kardashian, inden Blac Chyna delte det og bekræftede hans tweet.

– Roberts og min eneste interesse er at gøre det bedste for vores datter, som vi begge elsker lige meget. Derudover er Robert en vidunderlig far for vores Dreamy, skrev hun.

LÆS OGSÅ: Blac Chyna håner Rob Kardashian: Kan ikke betale børnebidrag

Fælles forældremyndighed

Ifølge TMZ er Rob og Chyna blevet enige om fælles forældremyndighed. Rob har indtil nu haft datteren omkring 70 procent af tiden, selv om mediet ikke kender de specifikke aftaler, der er blevet lavet, så har mediet tidligere fået at vide, at det i hvert fald ikke kommer til at ændre sig drastisk.

Kilder fortæller til mediet, at der i aftalen er blevet indskrevet en klausul, så de to ikke længere må svine hinanden til. Dermed er stridsøksen altså begravet, og man skal ikke længere forvente drama og grove beskeder mellem de to på de sociale medier.

LÆS OGSÅ: CHOK: Kim og Kanye dropper rugemor

Herunder kan du se de tweets, de to har lavet:

SE BILLEDERNE: Her er Blac Chynas ny teenage-kæreste

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.