Nyeste artikler
Se alle
(Foto: TV3)

‘Robinson’-babe er blevet mor til to: Der er meget at se til

Det er ikke altid lige nemt at have to børn under to år.

Tilbage i 2014 under ‘Robinson Ekspeditionen’ faldt deltageren Christian Rørbæk-Løcke på knæ for kæresten Lisa Møgeltoft Andersen for rullende kameraer. Det blev et stort ja fra Lisa, og i maj 2015 var der bryllup i Auning Kirke, hvorefter parret begge fik efternavnet Møgeltoft Rørbæk-Løcke.

Den 20. april 2017 blev parret de lykkelige forældre til sønnen Hector, og den 5. december 2018 blev familien udvidet med endnu et medlem, da lille Holly kom til verden.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Love Island’-par flytter sammen

LÆS OGSÅ: WOW! Så hurtigt tog Türker på efter ‘Robinson’

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se Amalie indrette børneværelse

LÆS OGSÅ: Realitystjerner i Instagram-fight: Har du tabt sutten og pisset i bukserne?

LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: ‘Love Island’-babe har fundet kærligheden

‘Robinson’-parret har derfor nu to børn under to år, og det betyder bestemt, at der er gang i den hjemme hos familien.

– Engang imellem savner jeg da helt at kunne kede mig lidt, og der er da meget mere gang i den, efter vi nu er blevet forældre til to. Det går dog rigtig godt, og storebror Hector har taget godt imod lillesøster Holly, selvom han selvfølgelig ikke forstår så meget endnu og synes, at Holly er lidt kedelig, når hun ikke kan finde ud af at lege med biler. Til tider kan han også godt blive lidt frustreret over, at hun sidder så meget på mig. Jeg tror, at han synes, at det er lidt træls, at han pludselig skal dele sin mor, fortæller Lisa til Realityportalen.dk og fortsætter:

– Det er jo meget forståeligt, da han jo stadig selv er meget lille og har meget behov for sin mor. Heldigvis er Christian meget hjemme på grund af sit job, så i det daglige er det rigtigt rart at have en ekstra hånd. Når han så har døgnvagter og er væk, så kan jeg til gengæld godt bruge et par ekstra hænder. Ungerne og jeg har dog fundet en fin rytme i hverdagen, og vi får det selvfølgelig til at fungere fint. Der er dog ingen tvivl om, at ens eget behov er lagt en del mere til side i forhold til kun at have et barn, og det kan da være hårdt til tider. Christian og jeg prøver derfor at komme lidt ud hver for sig, så vi får lidt “frirum” indimellem for at tanke op og få ny energi til familien.

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy: Sådan går det på mit nye job

LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: Anne Gadegaard viser datteren frem

Se de søde billeder af Hector og Holly herunder:

LÆS OGSÅ: ‘Bryggen’-Didde i dyb sorg: Jeg har aldrig følt mig så alene

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-hunk og ‘Ex on the Beach’-babe slår pjalterne sammen

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.