Nyeste artikler
Se alle
Jess - 51 år - Overstyrmand - Roskilde. (Foto: Janus Nielsen)

‘Robinson’-deltager i ny tv-serie med Troels Lyby

Jess Høeg, alderspræsidenten fra 'Robinson', er aktuel i to nye danske tv-serier.

Med sine 51 år var Jess Høeg alderspræsidenten i sidste sæson af ‘Robinson Ekspeditionen’. Jess måtte se sig stemt ud, da holdet blev delt op i de unge mod de gamle, og Jess nåede ikke sammenlægninge, før han måtte forlade øen.

LÆS OGSÅ: Linse om langvarig familiestrid: Der er fred nu

Til daglig bor Jess i Roskilde, men han opholder sig halvdelen af tiden på Nordsøen, hvor han arbejder som overstyrmand fire uger af gangen for så at være hjemme i fire uger, og når Jess er hjemme, skal han have tiden til at gå.

– Min kære nabo, Jørgen på 75 år, har været statist i mange film de sidste 15 år, og han foreslog mig, at jeg hoppede med på den vogn, når jeg alligevel var hjemme i så lang en periode, fortæller Jess til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: WOW: Nu skal Janni Ree have en skede-opstramning

Her kan man se et billede, hvor jeg står som politikker sammen med Troels Lyby foran Christiansborg, og mere må jeg så ikke sige, foræller Jess Høeg. (Foto: Andreas Omnik)

– Lige nu er jeg med i to tv-serier, og det er også blevet til lidt reklamefotos. Den ene serie hedder ‘Enten/Eller’ og har blandt andet Troels Lyby i en af rollerne. Serien kan ses på Xee.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe har født: Det hele gik så stærkt

Flere film i fremtiden

Udover tv-serien ‘Enten/Eller’ er Jess også statist i tv-serien ‘Sommerdahl med skuespilleren Peter Mygind i hovedrollen, som lige nu kan ses på TV 2 Charlie og TV 2 Play, og planen er, at han skal lave flere lignende ting fremover.

– Fremover er det planen at lave noget mere film og reklamefotos, når det ellers passer ind i min fritørn fra Nordsøen, siger Jess.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang om coronavirus: Sådan påvirker det min familie

Jess må ikke afsløre hans rolle i ‘Sommerdahl’, men på skuespilleren Albert Harsons Instagram profil er der et billede fra optagelserne, hvor en mand i blå blazer og med gråt skæg giver hånd til Albert, der er i fodboldtøj. Manden i den blå blazer ligner unægteligt Jess Høeg.

Se billedet af Jess i ‘Sommerdahl’ herunder:

 

Vis dette opslag på Instagram

 

#sommerdahl @tv2danmark @sequoiaglobalalliance 🎥⚽️

Et opslag delt af Albert Rosin Harson (@albertrharson) den

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-dommer bestjålet på danseskole

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.