Nyeste artikler
Se alle
Liza og Henrik fra 'Robinson' (Foto: Janus Nielsen)

‘Robinson’-par: Sådan går det med graviditeten og husprojektet

Der venter både et færdigrenoveret hus og en lille søn i den nærmeste fremtid for 'Robinson'-parret

Det har bragt megen lykke med sig at være med i ‘Robinson Ekspeditionen 2016’ for Liza og Henrik. Dengang røg Liza ud lige før finalen, mens Henrik endte med titlen som programmets vinder og præmien på den halve million.

LÆS OGSÅ: Princess Natascha: Derfor ryger jeg under graviditeten

Liza viser stolt sin smukke, højgravide mave frem (Foto: Janus Nielsen).

Efter hjemkomsten fandt parret melodien med hinanden, og siden er Liza og Henrik blevet forlovetde har investeret i et hus sammen i Solrød Strand, som de snart er færdige med at renovere, og ikke mindst bliver de snart forældre til deres første fælles barn.

Smukke Liza er nu 7 måneder og to uger henne, så den lille dreng melder inden længe siden ankomst. Parret har endnu ikke besluttet sig for et navn, men har en stak potentielle navne klar til deres kommende søn. Henrik har i forvejen børnene Alberte og Benjamin fra et tidligere forhold.

Derudover står deres hus i Solrød Strand også næsten færdig.

LÆS OGSÅ: Henrik vandt ‘Robinson’: Alle pengene går til mine børn

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Nadia-Shila er flyttet fra gaden til eget hus, men kæmper med at få betalt regningerne

LÆS OGSÅ: Blomsterberg kæmpede for ægteskabet: Tæt på skilsmisse

– På mandag er malerne færdige indvendigt. Så skal vi bare have ryddet op, og så skal vi rykke udenfor og lave noget have, så vi er ret langt, fortæller Henrik.

Det omfattende husprojekt har tidligere fået udskudt parrets forestående drømmebryllup, men det tager de ikke så tungt. De vil gerne glæde sig over alt det dejlige, der ellers kræver deres opmærksomhed – såsom eksempelvis deres kommende lille søn.

– Brylluppet kommer, men vi har mange projekter, og vi har ikke travlt, vi tager det stille og roligt. Måske et 2020-bryllup, fortæller Liza.

LÆS OGSÅ: Julie forklarer: Derfor droppede Lenny mig på Instagram

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.