Nyeste artikler
Se alle
Zanne fra 'Robinson' (Foto: TV3)

‘Robinson’-taberne: Sådan har vi det med nederlaget

Jamil løftede trofæet for øjnene af Zanne og Loco, der efter 45 hårde dage blev slået på målstregen.

Så tæt på, men alligevel så langt fra. Sådan endte årets udgave af ‘Robinson Ekspeditionen’ for både Zanne og Loco, da de kunne se Jamil løfte trofæet for næsen af dem. Realityportalen har talt med dem, hvordan det var at stå i den situation.

– Det var da nedtur at være så tæt på, men som jeg også tænkte lige efter, så havde jeg den jo. Jeg vidste, hvad svaret var, men mine hænder gjorde noget andet, så jeg tænker, at der bare var en mening med, at jeg ikke skulle vinde, siger Zanne og uddyber:

– Der må være noget foroven eller et eller andet, der gør, at det bare ikke skulle være mig – måske ville jeg være blevet kørt over på vej til banken for at hæve pengene, hvis jeg havde vundet. Jeg ved det ikke, men der må være en mening med det hele, fortsætter hun.

For Loco var ærgrelsen ikke så stor, lige da Jamil løftede trofæet, men den er kommet i løbet af de seneste måneder, hvor han har genlevet ekspeditionen på tv-skærmen.

– Da jeg var i det, var jeg egentlig ikke sur eller skuffet over, at jeg tabte, men efter at have set programmerne igen, så synes jeg, at det er lidt synd for mig, at jeg var så tæt på, men alligevel så langt fra. Når man ser programmerne igen, går det op for en, hvad man har prøvet og været igennem på de 45 dage. Det har været vildt, og så ærgrer man sig da lidt, siger Loco.

SE BILLEDET: Sådan så ‘Robinson’-Sasha ud som mand

LÆS OGSÅ: Stort drama efter ‘Robinson’-skænderi: Jeg har søgt polititilhold!

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan komme med ‘Spøgelsesjægerne’ på overlevelsestur.

LÆS OGSÅ: Gravid Anne Gadegaard: Jeg har grædt, grædt og grædt

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Hun afløser Sarah Louise i ‘Forsidefruer’

“Jamil er værdig”

Men selv om de begge er skuffede over, at det måtte misse ‘Robinson’-trofæet, så var Jamil den rette mand at tabe det til. Det slår både Zanne og Loco fast.

– Jeg synes helt sikkert, at Jamil er en værdig og fortjent vinder. Allerede inden finalen sagde jeg, at det var de tre helt rigtige personer, der kom til finalen, og alle var værdige til at vinde, siger Loco og bliver bakket op af medfinalisten.

– Når det ikke kunne være mig, så er han helt sikkert den rette vinder. Han er så ovenud sej og har klaret det hele så godt. Han er helt sikkert en værdig vinder. Han har også et helt liv foran sig, så han skal også nok få brug for de penge, lyder det fra Zanne.

LÆS OGSÅ: Det så du ikke på tv: Så slemme var Türkers smerter

LÆS OGSÅ: Stemt ud af ‘Robinson’: Nu venter et nyt, stort eventyr

Sov få timer hver nat

For Loco var ‘Robinson Ekspeditionen’ noget hårdere, end han havde forventet. Hjemmefra havde han ellers sultet sig selv og sørget for at smide en masse kilo, mens han også havde trænet hårdt for at være klar til dysterne. Men han var ikke forberedt på, hvad der ville ske, når natten ramte på øen.

– Der fik jeg mig et chok den første nat, og jeg kunne slet ikke sove. Jeg kan ikke sove uden mit tv, og sådan var det faktisk under hele ekspeditionen. Jeg har ikke sovet mere end en til tre timer hver nat, og det var altså nogle lange nætter på øen. Jeg tror, der blev mørkt omkring klokken syv og lyst igen ved fem-seks-tiden, siger Jamil.

– Men måske har det alligevel været godt, for jeg havde masser af tid til at tænke taktik, så når alle vågnede den næste dag, så havde jeg planen klar. Det gjorde mig til en taktisk mastermind, griner han.

LÆS OGSÅ: Sendt ud efter smertehelvede: Sådan går det ‘Robinson’-Teis i dag

LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører romantisk forhold til ‘Love Island’-kvinde

Alt i alt er Loco godt tilfreds med sin indsats under årets ekspedition, men der er alligevel én ting, han fortryder.

– Jeg ville gerne have afsløret mere taktik og den slags til kameraet. Selv om det var andre, der fortalte om vores planer, så var det ofte mig, der lagde dem, men jeg lod bare de andre fortælle dem. Det ville jeg gerne have gjort anderledes, men ellers er jeg godt tilfreds.

– Jeg kan se mig selv i øjnene, og jeg har haft mig selv med hele vejen. Spillede udviklede sig sådan, at jeg ikke havde brug for at lyve eller stikke folk i ryggen – ikke fordi jeg ikke ville have gjort det, men der var bare ikke brug for det, siger Loco.

LÆS OGSÅ: Türker ude af ‘Robinson’: Jeg så mig ikke som en værdig vinder

LÆS OGSÅ: Princess Natascha afslører: Novah skifter navn

Syg efter hjemkomst

For Zanne var ‘Robinson Ekspeditionen’ noget af en udfordring, og allerede på andendagen fik hun at mærke på sin krop, hvor hårdt det var at leve uden mad. Her blev hun syg, kastede op og havde hovedpine.

– Der var jeg klar til at tage hjem, og jeg tænkte, at det var fint nok, hvis jeg røg ud i første øråd. Men allerede dagen efter havde jeg det fint igen, og så tænkte jeg, at nu kørte det, og at jeg sgu sagtens kunne klare det her. Sådan havde jeg det helt frem til finalen, selv om jeg lige var hårdt ramt, da jeg blev bidt af en skolopender, og så var jeg lidt syg op til planken, siger hun.

Den ubetinget mest krævende finale i ‘Robinson’-historien mærkede Zanne også på sin egen krop, og da kameraerne endegyldigt slukkede, tog det hende lang tid at komme til sig selv. Hun kastede op og kunne ikke rigtigt spise noget på hotellet, inden turen gik tilbage til Danmark, men heller ikke i hjemlandet var hun på højkant med det samme.

– Jeg havde det så dårligt i lang tid, og jeg kastede op og var på toilettet hele tiden. Jeg var nødt til at lægge mig ud på græsset i haven, fordi jeg ikke kunne holde ud til at være i en seng eller en sofa. Folk blev bedt om at sætte deres telefoner på lydløs, fordi jeg ikke kunne klare lydene, og tv’et skulle bare være slukket. Det var jo helt åndssvagt, siger Zanne, der i dag er ovenpå igen.

LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-deltager opereret: Nu vil han tilbage i ekspeditionen

LÆS OGSÅ: Deltager tvunget ud af ‘Robinson’: Sådan går det i dag

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.