Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Malene Porup)

Rørt Christopher koksede frieriet: Det var klamt perfekt

Nu fortæller Christopher, hvordan det gik, da han blev forlovet.

Han havde forberedt det hele, men da Christopher skulle fri til kæresten, Cecilie, gik det slet ikke, som han havde forestillet sig, at det skulle gå. Det afslører han i et interview med ALT for Damerne.

– Jeg er meget romantisk anlagt, så jeg havde lagt rigtig mange tanker i, at det skulle være perfekt. Jeg havde forberedt en fem minutters tale, men det koksede fuldstændig, fordi jeg blev for rørt, og det endte med kun at tage 30 sekunder. Bla, bla, bla … vil du gifte dig med mig?, fortæller 27-årige Christopher i interviewet.

LÆS OGSÅ: Kostede 4,6 millioner kroner: Christopher køber vild gave til sin lillebror

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, da Christopher måtte spille fodbold, mens han var lænket til Annette Heick.

LÆS OGSÅ: Christopher afslører ‘Vild med dans’-hemmelighed

Han har indtil nu ikke villet fortælle om, hvordan det foregik, da han var på knæ.

– Jeg har med vilje ikke villet dele så meget, for det er så personligt, og jeg har oplevet med mange ting i mit liv, at jo mere jeg deler, jo mindre bliver det bare min og hendes ting, siger han.

Til trods for at frieriet gik i kludder, er han ganske tilfreds med forløbet.

– Det var perfekt, altså. Det var det virkelig. Og meget romantisk. Og om jeg så forberedte mig herfra og til næste år, ville jeg ikke kunne gøre det bedre. Så det var virkelig ulækkert, klamt perfekt.

LÆS OGSÅ: Christopher afslører bryllupsplaner: Jeg glæder mig helt vildt

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.