Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Bo Nymann)

Rolf Sørensen: Jeg gav ikke op uden kamp

Den tidligere cykelrytter gjorde, hvad han kunne for at blive klar, men det lykkedes ikke.

Aftenens afsnit af ‘Vild med dans’ er uden Rolf Sørensen og Karina Frimodt. I går kom det frem, at den tidligere cykelrytters fibersprængning brød op i weekenden, og den skade umuliggjorde desværre, at han kunne gå på dansegulvet i dag.

Parret dukkede alligevel op til aftenens program for at støtte de tilbagevendende deltagere, og her gav Rolf Sørensen en opdatering på, hvordan han har det, og hvorfor skaden denne gang tvang ham til at sige stop.

– Jeg er jo ikke invalid. Det er ikke så voldsomt, men det blussede bare op igen. Jeg går til den meget dygtige behandler, som jeg var hos i mandags, og vi tænkte jo bare, at det igen var en lille en igen, og nu fandt vi proceduren sidst, hvor jeg kom hurtigt over den. Så vi tænkte ikke, at det var noget problem, fortæller han.

Skaden blev dog ved med at gøre ondt og blev værre og værre, og til sidst stod det klart, at han ikke kunne nå at blive klar, og at han derfor var nødt til at sige stop og trække sig fra ‘Vild med dans’. Og det skuffer ham.

– Det er selvfølgelig irriterende. Det er ligesom at køre Tour de France og så stå af to dage inden Paris. Det er ligegyldigt, hvor man ligger i feltet, men man vil bare ikke slutte på den her måde. Så det er irriterende.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Vild med dans’-stjerne viser kæresten frem

LÆS OGSÅ: Populær YouTuber takkede nej til ‘Vild med dans’

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre om Rolf Sørensens nye, mulige fremtidsplaner.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Emma afslører ‘Vild med dans’-hemmeligheder

LÆS OGSÅ: Christopher afslører ‘Vild med dans’-hemmelighed

Pisse-ærgerlig

Rolf Sørensen og Karina Frimodt har konsekvent fået færrest stemmer af dommerne gennem hele konkurrencen, men seerne har gang på gang stemt dem videre i TV 2-programmet. Cykelrytteren afviser dog, at hans exit skulle have noget at gøre med, at han ikke følte sig værdig til at være i konkurrencen, og han slår fast, at han gjorde, hvad han kunne for at blive klar.

– Jeg er ikke lettet over, at beslutningen nu er taget. Jeg er pisse-ærgerlig over, at jeg ikke kan fortsætte. Men nu er beslutningen taget, og det er sådan lidt en ambivalent følelse. Man ville ikke give op uden kamp, og vi gjorde, hvad vi kunne, siger Rolf, der ikke vil give et bud på, hvad der ville være sket, hvis han alligevel gik på gulvet.

– Jeg ved ikke, om vi ville være gået videre. Det er jo svært at sige, fastslår Rolf Sørensen, der har tabt sig mellem fire og fem kilo under ‘Vild med dans’.

LÆS OGSÅ: Honey Boo Boo deltager i ‘Vild med dans’

LÆS OGSÅ: Iben Hjejle jaloux på ‘Vild med dans’-partners nye dame

Stor ændring for finalen

Parrets exit betyder en stor ændring for finalen. Der kommer ikke et erstatningspar ind, og seere og dommere skal alligevel sige farvel til et par i morgen. I stedet bliver konsekvensen, at der kun kommer to par i stedet for tre, når finalen løber over skærmen. For første gang skulle tre par ellers have kæmpet om sejren den sidste aften, men det er altså nu blevet droppet.

– Vi er så sent i forløbet nu, og vi kan ikke overføre stemmer fra tre uger i træk, så derfor bliver konsekvensen en finale i Forum Horsens med de to bedste par, TV 2’s underholdningsredaktør Thomas Richardt Strøbech til TV 2.

Du kan se aftenens afsnit af ‘Vild med dans’ netop nu på TV 2.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-fyr afslører dobbeltliv

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne indrømmer: Jeg faldt i søvn under sex

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.