Nyeste artikler
Se alle
Asbjørn og Louise mødte op sammen til premierefesten for 'Ex on the Beach'. (Foto: Janus Nielsn.)

Så du ‘Ex on the Beach’-Louise løbe ind i vinduet? Hun var ikke den eneste

Det var ikke kun Louise, der havde et sammenstød med glasdøren.

Under den vilde vampyr-fest i ‘Ex on the Beach’ er det hele lidt ekstra uhyggeligt, og det giver både Louise selv og de andre deltagere lidt af et chok, da hun med fuld fart løber ind i villaens vindue.

– Jeg kom heldigvis ikke alvorligt til skade. Jeg havde en bule i panden resten af tiden, jeg var i villaen, den forsvandt faktisk ikke, før jeg var hjemme i Danmark igen. Men jeg var heldigvis kun gul og blå i en enkelt dag efterfølgende, fortæller baben til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: CHOK: Paradiso fakede breakup på grund af chikanerende eks

Da man ser Louise løbe ind i vinduet i reality-programmet, er hun fuld. Men sammenstødet var nu ikke alkoholens skyld.

– Jeg havde gjort det uanset hvad. Jeg endte med at gøre det to gange igen, og det var altså om dagen, hvor jeg var 100 procent ædru, siger hun.

LÆS OGSÅ: Ærlig paradiso: Jeg blev kastet for hyænerne og ville bare hjem

Måske er der noget om, at ruden let kan overses. I hvert fald er Louise ikke den eneste i ‘Ex on the Beach’, der har fejlvurderet, hvorvidt der er åbent eller ej.

–  Jeg kunne åbenbart ikke se, at det altid var den anden side, der var åben. Men Nicklaes bankede også hovedet ind i glasset nogle dage før, jeg gjorde det.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-hunk melder ud: Pigerne er slet ikke mine typer

Herunder kan du se et opslag fra ‘Ex on the Beach’s Instagram-profil, hvor Louise har lidt for meget fart på under temafesten. 

 

View this post on Instagram

 

Hov, der var et vindue 😅🖤 HUSK, der ligger 3 helt nye afsnit klar lige nu på Dplay @louise_balling_j @@dplaydk ##exonthebeach

A post shared by ExontheBeachDK (@exonthebeachdk) on

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.