Nyeste artikler
Se alle
Travis Scott og Kylie Jenner er et par, der ikke har set sig tilbage lige siden, de mødte hinanden for første gang på musikfestivalen Coachella i april 2017. Her hookede de op, og lige efter tog Kylie med Travis rundt på turné. Efter kun et par uger sammen, blev deres knap 2-årige datter Stormi undfanget. I oktober måned gik parret dog fra hinanden for anden gang, og trods rygter om forsoning, så ser det altså ikke ud til, at parret har fundet melodien igen (Foto: Noam Galai/Getty Images for New York Magazine)

Så godt eller dårligt kender Travis Kylie Jenner

Det er da helt normalt at teste sin kæreste foran flere millioner af seere - eller hvad?

Det er ikke helt unormalt at tænke over, hvor godt ens partner nu i virkeligheden kender en. Men at sætte ham på en test, som indtil videre er blevet set af mere end 21 millioner folk verden over, det sker nok kun i Kardashian-klanen. Det er nemlig lige præcis, hvad Kylie Jenner har gjort med sin kæreste Travis Scott, som er far til hendes datter Stormi.

LÆS OGSÅ: Følgerne raser mod Kardashian-søster: Du er respektløs!

Det tegner dog ikke godt til at starte med i quizzen, hvor Travis ikke engang kan nævne navnene på Kylies fire hunde, han får kun det ene navn rigtigt. Han ved heller ikke, hvilke sportsgrene Kylie dyrkede som lille. Til gengæld tyder det på, at Travis kender Kylies krop godt, idet han ved, hvor hendes største ar sidder, og hvor mange tatoveringer hun har.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen taler ud om bruddet: Utroskab og trusler

Og lidt efter lidt begynder han at brillere med hendes mellemnavn, hendes øjenfarve, hendes yndlings is og hendes pizza bestilling.

Se hvordan Travis klarer sig – og hvor mange gange Kylie hjælper ham og lader ham snyde i videoen herunder.

LÆS OGSÅ: Vidste du det? Bros søster har været med i ‘Paradise’

LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester, vi boller bare

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Khloé flasher ny kærlighedsring

LÆS OGSÅ: Knas i kærligheden? Kourtneys kæreste utilfreds med  …

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.