Nyeste artikler
Se alle
Foto: Getty Images

Så kold er luften i Kardashian-familien

Nu har Kim Kardashian taget konsekvensen som den første i familien og har skåret Tristan Thompson fra.

Da Kim Kardashian forleden gæstede Ellen DeGeneres ville hun ikke sætte mange ord på Khloé og Tristans forhold, hvor hun blot sagde, at hele situationen var fucked up, og hun havde lovet sin bror Rob, at når der var børn involveret, ville hun ikke tale alt for grimt, derfor forsøgte hun at holde en pæn tone.

Men handlinger siger langt mere end ord, og fra og med i morges følger Kim og Tristan ikke længere hinanden på det sociale medie Instagram, det skriver E!. Hun er den eneste af Kardashian- og Jenner-søstrene, der ikke længere følger Tristan, og som han ikke længere følger. Selv mor og manager, Kris Jenner, følger stadig svigersønnen, som er ude på tynd is.

WOW: Blac Chyna venter barn med 18-årig fyr

Kim hepper på Khloé

Alt tyder altså på, at luften er iskold mellem Kim Kardashian og Tristan Thompson, efter hun tog bladet en smule fra munden i talkshowet forleden. Her gjorde Kim det desuden klart, at hun hepper på sin søster Khloé og beundrer hende, fordi hun er så stærk.

På Instagram har Kim som den eneste i familien opgivet Tristan, men kilder fortæller E!, at Khloé endnu ikke har opgivet ham, selvom han har været hende utro, og hun tror stadig på kernefamilien.

LÆS OGSÅ: Kim Kardashian bryder tavsheden om utroskab: Stakkels Khloé

LÆS OGSÅ: CHOK: Kardashian-søster dropper ‘Keeping Up With the Kardashians’

I går lavede Tristan sin første opdatering på Instagram, siden utroskabsrygterne begyndte at florere, men selvom det egentlig var en opdatering om basketball, blev kommentarfeltet hurtigt til en lang række af Khloés fans, som bakkede hende op og opfordrede ham til at holde sit “spil” på banen.

Khloé har tidligere haft et meget turbulent forhold til Lamar Odom, hvor hun også måtte finde sig i utroskab og meget mere, og især derfor mener hendes fans, at hun fortjener at få sin familiedrøm opfyldt og skal behandles ordentligt.

Se et klip fra Kim Kardashians optræden hos Ellen DeGeneres, hvor hun taler om Khloé og Tristan, nedenfor samt Tristans opdatering på Instagram.

LÆS OGSÅ: Forholdet hænger i en tynd tråd: Khloé taler slet ikke til Tristan

LÆS OGSÅ: Khloé Kardashian i stor tvivl om datterens navn

 

WHAT AN ATMOSPHERE IN THE Q!! GREAT WIN #OnToTheNextOne

A post shared by Tristan Thompson (@realtristan13) on

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.