Nyeste artikler
Se alle
Foto: Kanal 4

Så sker det: Første par har sex i ‘Ex on the Beach’

I aftenens afsnit af 'Ex on the Beach' bliver det hedt mellem to af deltagerne.

I sidste sæson af ‘Ex on the Beach’ var der allerede i andet afsnit af programmet to deltagere, der havde sex. I denne sæson går det dog lidt mere stille for sig, da der efter syv afsnit endnu ikke har været gang i den under lagnerne.

Fyrene er derfor også begyndt at kalde villaen for et “nonnekloster”, da de føler, at de kæmper ihærdigt for at få pigerne til at blive lidt mere friske – men uden held.

LÆS OGSÅ: Sasja forklarer: Derfor røg jeg ud af ‘Ex on the Beach’

LÆS OGSÅ: Pernille Nygaard afslører: Derfor er jeg med i ‘Ex on the Beach’

Når ottende afsnit af ‘Ex on the Beach’ i aften ruller over skærmen, bliver der dog ændret på tingene. Her tjekker den velkendte reality-hunk Frederik Skovbjerg fra sidste sæson nemlig ind i villaen, og allerede på sin første aften, får han hygget sig med en af villaens piger.

– Frederik og jeg beslutter os for at gå i bad, og altså ja, det skulle jo ske, og det er dejligt, lyder det fra Tessie i afsnittet, efter hun og Frederik har haft sex i badet.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe afslører: Jeg led af anoreksi

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Love Island’-hunk indtager ‘Ex on the Beach’

– Det er virkelig sløvt af alle de andre, at jeg skal være den første, nu hvor de har været her i så lang tid til at få kørt et eller andet ind hos en af pigerne i villaen. Men der er jo en eller anden, der skal tænde ild i bålet, og det har jeg gjort nu, lyder det fra en tilfreds Frederik.

En, der derimod er mindre tilfreds med situationen, er René, som længe har kæmpet for at slå benene væk under Tessie.

LÆS OGSÅ: Pernille Nygaard er advokat på egen sag: Kæmper for samvær med datteren

Se klippet nedenfor, hvor Tessie og Frederik har sex, inden du kan se hele afsnittet i aften klokken 22.00 på Kanal 4 og Dplay.

LÆS OGSÅ: Det så du ikke på tv: ‘Ex on the Beach’-Bastian ville gerne hjem

LÆS OGSÅ: ÅH NEJ! Geggo sætter ægteskabet over styr

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.