Nyeste artikler
Se alle

SÅ SØDT: Er Cengiz årets far eller hvad?

Cengiz vil ikke have siddende på sig, at det kun er mor, der kan flette Albas hår.

Der er ikke et øje tørt i aftenens afsnit af ‘Familien fra Bryggen’, hvor Cengiz tager datteren Alba med på flettekursus, så han kan lære at lave fletninger i hendes hår.

For de fleste fædre er der nok udfordring i at lave en lige hestehale, hvor alt håret kommer med, men Cengiz vil ikke stå tilbage for nogen – heller ikke når det kommer til at lave hår på datteren. Han beviser i den grad, at det lige så godt kan være far som mor, der tager tørnen med de lange lokker.

LÆS OGSÅ: CHOK: Geggo og Cengiz trækker stikket

– Jeg glæder mig sindssygt meget til flettekursus, ikke fordi vi skal på flettekursus. Det er mere fordi, jeg elsker at have dage med Alba, hvor vi to vi skal noget alene, lyder det fra Cengiz, som da også bare er stjernen hos Alba lige for tiden.

LÆS OGSÅ: Sjove Alba tvinger produktionen på overarbejde: Der må klippes en del fra

Det er dog ikke helt nemt for mor Geggo, som ikke engang må få et kram af datteren på vej ud af døren, men heldigvis kan Geggo godt unde sin kommende mand at have tid alene med datteren, også selvom det betyder, at mor må undvære kys og kram.

LÆS OGSÅ: Geggo bliver forfatter

Se det søde klip øverst i artiklen, og se med i aften kl. 20.00 på TV3 og Viaplay.

LÆS OGSÅ: Geggo scorer rolle i stor film

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.