Nyeste artikler
Se alle
Foto: Michael Stub

Sådan fejrede Dronningen nytårsaften

Til trods for sin snue havde Dronningen en festlig aften.

Nytårsaften er traditionen tro noget ganske særligt for Dronningen, hvor hun gerne ifører sig humørfulde udklædninger dikteret af et bestemt tema, så hun sammen med vennerne kan skyde nytåret ind på festligste vis.

Et par timer efter nytårstalen ankom 79-årige Margrethe til fest hos veninden Marianne Tholstrup i et villakvarter i Hørsholm. 

LÆS OGSÅ: Anders og Torbens familietragedie: Vores søskende døde

Temaet var ‘Året der gik 2019’, og mens Dronningen gik glip af at møde USA’s præsident, Donald Trump, da han med kort varsel aflyste sit besøg i september, kunne hun nyde hans selskab ved festen, i form af 95-årige Bent Fabricius-Bjerre, der gemte sig bag masken.  

Majestæten selv var iført et rødt og sort-stribet skørt, som hun har båret ved forskellige lejligheder i årets løb. Nemlig til november-premieren på ‘Snedronningen’ i Tivoli, men også ved nytårsfesten sidste år, da 2018 blev til 2019. Netop genbrugs-tanken var måske Dronningens budskab med sin påklædning i forhold til aftenens tema.

LÆS OGSÅ: Rikke Gøranssons kæreste tjekker ind på ‘Paradise Hotel’

Som det sås under nytårstalen, var Dronningen ramt af en slem forkølelse på denne for hende så travle dag, men hun holdt dog stand i modsætning til flere af vennerne, der havde meldt afbud. Både Kjeld og Birgitta Hillingsø samt Bente Scavenius og Joen Bille var bukket under på grund af sygdom. Det var derfor en lille sluttet kreds bestående af otte venner, Dronningen fornøjede sig med nytårsaften. Menuen blev leveret af Rungsted Golfklub og bestod af suppe med muslinger til forret, vagtler til hovedret og en chokoladekage til dessert. 

Aftenen forløb med en lille quiz, hvor der var aktuelle spørgsmål ud fra nytårstemaet, og da rådhusklokkerne bimlede midnat, blev der skålet i champagne og ønsket godt nytår hele vejen rundt.

Frederik og Marys hemmelighed: Se deres hus i Verbier

LÆS OGSÅ: Kongehusets snedige finte: Joachim og Maries hemmelige liv i Paris

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.