Nyeste artikler
Se alle
Joakim Ingversen og Sofie Linde kender vi begge for deres værtsroller på tv. Parret, der i dag er gift og har datteren Trine, havde været venner i flere år, før en våd bytur fik dem til at slå øjnene op for hinanden (Foto: Janus Nielsen).

Sådan fejrer Sofie 30 års fødselsdag: Det skal der ske

'X Factor'-værtinden er blandt andet inviteret ud af sin mand lørdag aften.

Sofie Linde fylder 30 år i morgen, søndag, og der er igangsat en totrinsraket i forbindelse med fejringen af hendes runde dag.

– Joakim har inviteret mig ud på middag allerede i aften, afslører den populære X Factor-værtinde, der i den forbindelse har arrangeret pasning af datteren Trine.

LÆS OGSÅ: Sofie Linde siger stop: Træt af at blive misbrugt

Men det må ikke blive for sent, for hun skal være frisk til selve fødselsdagen dagen efter, hvor hendes gode ven Jens står for arrangementet.

– Sammen med nogle venner skal vi spise morgenmad og have hotdogs til aftensmad. Så meget er jeg blevet informeret om, fortsætter Sofie Linde til Realityportalen.

Hendes fødselsdag falder altid i dagene, hvor ‘X Factor’-audition er skudt i gang.

– Og det lægger jo en dæmper på udfoldelserne, for jeg skal jo være frisk til mandag morgen, siger Sofie Linde i fuld gang med optagelser til den nye sæson, der får premiere først i januar 2020.

LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-dommer afslører: Vi havde sex under reklamepauserne

 

View this post on Instagram

 

Den får fuld smæk i Berneren’ 🤘🏽♥️🇩🇪

A post shared by S O F I E L I N D E (@sofielinde1) on

LÆS OGSÅ: Sofie Linde glæder sig: Nummer to er på vej

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.