Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Michael Stub).

Sådan går det med Mikkel og Amanda efter bruddet

Har Amanda mon haft held med at indynde sig hos Mikkel igen?

Efter et par turbulente måneder, hvor ‘Ex on the Beach’-parret Mikkel og Amanda slog op efter tre tilfælde af utroskab fra Mikkels side, fandt de endelig sammen igen under en rejse til Sunny Beach, hvor de sågar blev gift med hinanden.

Få uger efter brast kærligheden dog igen, da Mikkel fandt ud af, at Amanda havde været ham utro i den periode, hvor de var fra hinanden, men havde aftalt ikke at være sammen med andre. Alligevel havde hun haft sex med Sami fra dette års udgave af ‘Paradise Hotel’, og det ville Mikkel ikke finde sig i.

LÆS OGSÅ: Amanda: Sådan var Mikkel utro

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Mikkel ser Amanda have sex med en anden i første afsnit af ‘Ex on the Beach’

Amanda slog fast, at hun ville gøre alt for at vinde Mikkel tilbage. Nu er der dog gået en måned, og det ser ikke ud til, at Amanda har haft held i sprøjten med at få Mikkel til at tilgive sit ene tilfælde af utroskab, selvom han selv gjorde det samme, da de var kærester.

– Der er ikke så meget “nyt” imellem Mikkel og jeg. Vi ikke kærester, desværre.  Jeg elsker ham af hele mit hjerte og ved, at det ham, jeg vil være sammen med. Men som alt ser ud lige nu, så skal vi ikke være sammen, fortæller Amanda og afslører, at luften dog ikke er helt kold mellem det tidligere kærestepar.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-par har slået op: Kold luft og beskyldninger om hashmisbrug

– Vi snakker sammen, selvom Mikkel er gået fra mig, så holder han jo stadigvæk af mig. Han er den sidste, som kunne finde på at være så hjertekold.

Mikkel selv har ikke så meget at sige, men han bekræfter, at de to taler sammen, men at det også er det. Hans følelser er ikke forsvundet, men han står fast på beslutningen om, at de ikke skal være kærester.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Mark afslører: Monique og jeg hygger igen

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-par skal være forældre: Det var ikke planlagt

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.