Nyeste artikler
Se alle
Nikoline fra 'Ex on the Beach' og Pernille fra bl.a. 'Paradise Hotel' og 'Mig og min mor' (Foto: Janus Nielsen)

Sådan går det Pernille Nygaards kunstgalleri

Realitystjernens nye kunstgalleri er en stressende stor succes

For halvanden måned siden åbnede realitystjernen Pernille Nygaard sit kunstgalleri, Artbypnv, på Frederikshavn. Og der er allerede godt og grundigt gang i biksen, fortæller hun nu til Realityportalen.

– Det går mega godt. Det er så fedt, jeg er så glad for det, det kører mega godt, altså buisness er on going, det har virkelig bygget sig meget op. Det er jeg virkelig glad for, lyder det stolt fra realitystjernen.

LÆS OGSÅ: WTF: Er det her det dummeste reality? 

Artiklen fortsætter under videoen, hvor ‘De unge mødre’-Martinna har sine børn med på museum som en del af deres hjemmeundervisning

LÆS OGSÅ: Pernille Nygaards store sorg: Jeg har ikke ret til at se min datter

Men som jurastuderende og realitypersonlighed ved siden af tjansen som galleri-ejer, så er den blomstrende forretning noget af en mundfuld.

– Jeg synes sgu, det er stressende, men det er godt, og det er hyggeligt, og det er det vigtigste, understreger Pernille.

LÆS OGSÅ: Blomsterberg kæmpede for ægteskabet: Tæt på skilsmisse

Selvom det er en travl tid for den tidligere ‘Paradise Hotel’-deltager, så kan hun løfte sløret for, at der snart er endnu mere nyt fra hendes side.

– Galleriet bruger jeg meget tid på i hverdagen, det og så studiet, så der er gang i den – men også alle mulige spændende ting, som måske snart kommer, måske noget tv, men nej, nej, det er det ikke, fniser Pernille kryptisk.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk har fundet kærligheden

LÆS OGSÅ: Julie forklarer: Derfor droppede Lenny mig på Instagram

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.