Nyeste artikler
Se alle
Jaffer. (Foto: Janus Nielsen)

Sådan skal ‘Robinson’-hunken fejre jul

I Jaffers familie er de mange til at danse om juletræet.

I dette års ‘Robinson Ekspedtion’ gav Jaffer Naveed Janjooa udtryk for, at han er et stort familiemenneske. Siden sin hjemkomst fra Philipnierne, har han brugt meget tid på at være sammen med dem, og juleaften skal også tilbringes i selskab med familien.

LÆS OGSÅ: Kendt reality-hunk er ny paradiso

– Vi er en stor familie og bliver omkring 15, der er samlet juleaften, og jeg glæder mig blandt andet til at se min bror, der kommer på besøg helt oppe fra Stockholm. Men vi fejrer jul på en meget traditionel måde med at spise and og risalamande, åbne gaver og danse om juletræ. Det glæder jeg mig til, siger Jaffer til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Så vild var ‘Paradise Hotel’-premieren 

Udover at han er midt i juleræset og mangler at købe de sidste julegaver, så er han ved at få styr på, hvor han skal bo, når han den 5. februar flytter til London. Det er netop også derfor, at den tidligere ‘Robinson’-deltager gerne vil nå at have en masse god tid sammen med sin familie.

– For jeg regner ikke med, at jeg kommer tilbage lige med det samme, siger han om fremtiden.

I London skal Jaffer arbejde på forskellige projekter, som blandt andet indebærer et ny tøjmærke, en YouTube-kanal og modelarbejde.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-vært søger hjælp: Jeg har et problem

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.