Nyeste artikler
Se alle
Sami & Lea (Foto: Janus Nielsen)

Sami og Lea har fundet melodien: Her er vores fremtidsplaner

Sami og Lea er flyttet sammen, og der er ikke ord for deres kærlighed til hinanden.

Sami og Lea fra sidste sæson af ‘Paradise Hotel’ har taget deres forhold til next level og er flyttet sammen, det afslører de begge på deres Instagram og til Realityportalen uddyber Sami:

– Vi er flyttet hjem til mig på ydre Nørrebro som en start , men det er ikke her, vi skal bo. Vi giver det maksimum et år, og så vil vi gerne væk fra storbyen og ud på landet. Lea vil gerne bo er sted med en bondegård, hvor der er grise, køer og hunde.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Paradiso har friet – og fik afslag

Det kan lyde som om, at Sami og Lea snarest slår sig ned som Hr. og Fru. Danmark, men ifølge Sami er det for at gøre Lea glad, han deler ikke selv samme interesse for landet.

– Nogle gange må kærligheden komme før sine egne ønsker. Jeg ønsker Lea det bedste, og hvis hun vil bo på en bondegård, så det fint med mig, fortæller Sami.

LÆS OGSÅ: WOW! Sådan tjener Irina 500.000 kroner på én måned

Derfor er vi gode sammen

Ifølge Sami er der særligt én grund til, at forholdet mellem ham og Lea går så godt.

– Jeg tror, det er fordi, vi startede som rigtig gode venner, hvis forhold har udviklet sig, og jeg tror, det er den rigtige måde at gøre det på, da man ser mange sider af hinanden og allerede kender hinanden på forhånd.

LÆS OGSÅ: AV! Så langt går Sy Lee for skønheden

Når det kommer til spørgsmålet, hvad Sami er faldet for ved Lea, er det svært for den tidligere paradiso at holde svaret kort.

– Puha den er svær. Hun besidder mange gode sider. Jeg tror, det bedste ved hende er hendes personlighed. Hun er så sød og sjov. Jeg er helt vild med hendes kæmpe øjne og hoved, det er så nuttet. og hendes grin. Der er mange ting – hun er en sukkerpakke.

LÆS OGSÅ: Kendte realityveninder kæmper om den samme fyr i nyt dating-program

 

Vis dette opslag på Instagram

 

🔑🤍 klar til at leve af bagels & hotwings med pomfritter #goalsyay

Et opslag delt af Lea Othmar (@leaothmar) den

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.