Nyeste artikler
Se alle
Fra venstre: Anders, Philip, Can, Kasper, Jonas og Patrick. (Foto: Kasper Bay-Kastrup)

Sandy og Nathali: De nye ‘Paradise’-fyre er lovende

Nathali og Sandy fra sidste sæson er 'Paradise Hotel' ser potentiale i de nye paradisoer.

I modsætning til fyrene, der ikke var synderligt imponeret over de nye ‘Paradise’-piger, ser veninderne Nathali og Sandy potentiale i en del af fyrene fra startcastet i den kommende sæson af det populære reality-program.

(Foto: Sandyesko.dk/Privat)
Pigerne bedømmer de nye ‘Paradise’-fyre (Foto: Sandyesko.dk/Privat)

Læs pigernes vurdering af de nye paradise-fyre herunder.

Can

Sandy: Han ser sød ud, meget smilende. Måske er han også sjov? Han minder mig lidt om en idrætslærer. Eller en der spiller meget fodbold, hvorfor ved jeg virkelig ikke.

Nathali: Han er enormt charmerende at se på og ligner en, der har den fedeste personlighed. Han er ikke lige umiddelbart min type, men han har super flotte øjne og et dejligt smil.

Anders

Sandy: Han har det der ‘I’m in it for the win’-blik. Han ligner en, der går efter guldet. Han kunne godt være hotellets første taktiker? Ham ville jeg gerne have på min side i hvert fald.

Nathali: Anders ser ikke så gammel ud og ligner lidt en, der kunne være let at overtale inde på hotellet. Jeg tror bestemt ikke, at det er ham, der løber med rollen som alfahan.

Phillip: 

Sandy: Phillip er Danny 2.0! Måske er de i familie med hinanden? Han ser rigtigt rå ud. Jeg fornemmer en bad boy!

Nathali: Phillip er jo lige den type, som mange piger falder pladask for. Han er stor og har masser af tattoos. Han har lidt det der bad boy-look. Det bliver dog lidt ødelagt af det lyse hår, men ellers er der lidt bad boy over ham, men samtidig synes jeg også, han ser ekstremt sød ud.

Jonas:

Sandy: Jonas is trouble. Oh, he is T-R-O-U-B-L-E! Det er i hans blik. Jeg tror, han vil score damer, flere damer, og ja lige en dame mere. Uha, men jeg vil gerne give ham kæmpe applaus for hans lækre tan så tidligt.

Nathali: Jonas ser meget ung ud, men der er ikke meget ungt over hans krop, den er super flot trænet! 

Kasper:

Sandy: Han er the funny guy. Han bliver alle pigernes ven. Sorry Kasper, men det gør du. Han ligner en, der er med for at få en oplevelse, og så tror jeg, han bliver den der fyr, der altid drikker alt for meget og ender i et badekar alene med et badedyr, som han giver et pigenavn.

Nathali: Kasper har da godt nok noget af et lækkert Colgate-smil. Kasper ligner lidt en rigtig funny guy, som alle vil elske.

Patrick:

Sidst men ikke mindst er der Patrick – men pigerne synes, at han er så lækker, at han har fået en hel artikel for sig selv. Læs eller genlæs den her.

 LÆS OGSÅ: Tidligere ‘Paradise’-drenge er ikke imponerede over nye ‘PH’-babes

LÆS OGSÅ: Sandy Esko: Troede Gud og julemanden var samme person

LÆS OGSÅ: DET FULDE OVERBLIK: Se alle ‘Paradise’-deltagerne

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.