Nyeste artikler
Se alle
(Foto: TV3)

‘Paradise’-babe afslører hemmelig og forbudt flirt på hotellet

Det var ikke en af de andre deltagere, men faktisk en af hotellets ansatte, som 'Paradise'-baben heftigt flirtede med. Efter programmet tilbød han endda at flytte til Danmark for hendes skyld.

Det viser sig nu, at Sarah havde en hemmelig flirt på ‘Paradise Hotel’, som ingen tidligere har kendt til. Flirten er nemlig ikke blevet vist på tv, fordi den var forbudt fra produktionens side. Det fortæller Sarah i JuicyNews.

Det var nemlig en af hotellets bartendere ved navn Pablo, som Sarah gik og flirtede med. Hun opdagede ham allerede første gang, han kom ind og serverede mad for hende og de andre deltagere.

LÆS OGSÅ: Camilla om sit ‘Paradise’-exit: Sådan har jeg det med Sarah

I JuicyNews får man Pablo at se. Her viser de hemmelige klip fra Sarah og Pablos flirt på hotellet (Foto: JuicyNews).

– Jeg tænkte bare sådan der, da han kom gående: “Hvorfor er ham der ikke en af dem, der tjekker ind her, helt ærligt!”. Han var virkelig, virkelig flot, fortæller Sarah i JuicyNews.

Selvom flirten var forbudt, så fortsatte Pablo og Sarah med at sende hinanden lange, skjulte blikke.

– Man kunne ikke rigtigt kommunikere, for vi måtte jo ikke rigtigt snakke med hinanden, forklarer Sarah og nævner et af de særlige øjeblikke med Pablo:

LÆS OGSÅ: Jonass efter analsex-konflikt: Vi boller stadig

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Bubber har gang i en forbudt flirt med den tidligere X Factor-vært Eva Harlou

LÆS OGSÅ: HUSKER DU? Sy Lees pinligt morsomme debutsang

– Til Miss Paradise-finalen stod han oppe for enden af trappen, inden jeg skulle gå min catwalk. Han kom ud fra det der køkkenrum, og så stod han og lavede tegn til mig: “Jeg så mega godt ud og held og lykke og afsted med dig, du”, nævner Sarah.

Fortsatte flirten efter ‘Paradise’

Sarah fortæller, at hun gerne var gået hele vejen med Pablo, men det var som sagt ikke muligt – eller tilladt – på hotellet. Men heldigvis fik hun på ganske særlig vis scoret hans fulde navn og telefonnummer, som han skrev ned på et stykke papir til hende.

LÆS OGSÅ: Er det her den vildeste influencer-reklame nogensinde?

– Så var han faktisk kommet ind og gav mig det her, og jeg nåede lige hurtigt at vise det til Thomas, og Thomas er bare en hjerne sådan der, så det sad i hovedet på Thomas, hele hans navn og hvordan man stavede det, og så tror jeg faktisk bare, han huskede det, og så fik jeg skrevet det ned på mit makeup spejl, og så kiggede jeg jo der, da jeg fik min telefon, hvad han hed, forklarer Sarah.

Det første hun gjorde, da hun fik sin telefon igen, efter opholdet på ’Paradise Hotel’ var slut, var nemlig at få fat på Pablo.

– Jeg havde faktisk rigtig meget kontakt til ham i al den tid, jeg har været herhjemme, afslører Sarah.

LÆS OGSÅ: WHAT? Sær reality-trio får fælles program

Dog fortæller hun videre, at deres kontakt stoppede for tre måneder siden.

– Jeg var faktisk ret ond, fordi jeg bare stoppede med at svare og skrive, fordi vi er ret langt væk fra hinanden. Og til at starte med var han bare sådan: Han kommer til Danmark og vil bo i Danmark og fuck alt i Mexico og bla bla bla. Men jeg var bare: ”Aaah, okay”, vi kender jo heller ikke hinanden, så det var også lidt risky at få ham til at flytte hertil, fortæller Sarah om, hvordan flirten stoppede.

LÆS OGSÅ: Türker indrømmer: Det hader jeg ved Sarah

Du kan se Sarah fortælle om flirten – og se fraklip fra flirten på hotellet – på JuicyNews HER

LÆS OGSÅ: CHOK: Princess Natascha og Nadia Shila droppet i ‘De unge mødre’

LÆS OGSÅ: CHOK: Realitybabe taber håret af stress

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.