Nyeste artikler
Se alle
(Foto: DR)

Sarah Louise i natte-chok: Der stod en mand i stuen

Sarah Louise skyndte sig at gribe fat i hammeren, da hendes børn blev vækket i nat af en mand i stuen.

En hyggelig nat med børnene i sommerhuset var nær blevet til et sandt mareridt, da Sarah Louise pludselig blev vækket ved, at datteren Alma og sønnen Albert stod og prikkede til hende.

LÆS OGSÅ: Sarah Louise aflyser sommerferien: Det værste er sket

– De er oprevede og græder og siger, at der står en mand inde i stuen. Jeg sov alene med ungerne i nat i sommerhuset, og hele min krop stivnede, og min første tanke var, at nu vil vi sikkert blive slået ihjel. Ha ha ha, ja man føler sig så sårbar, når man er alene med tre børn, men min næste tanke var så, hvor har jeg lagt hammeren, så jeg gik hurtig fra frygt til beskyttertrang. Jeg skubbede begge unger ind i min seng, Arthur lå bare og sov, og gav dem min telefon og sagde til dem, at de skulle ringe 112, hvis der skete noget, skriver Sarah Louise på sin blog og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Sarah Louise afslører stor bekymring om sin ældste søn

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Peter og Christina fra ‘De unge mødre’ har et meget uheldigt øjeblik:

LÆS OGSÅ: CHOK: Princess Natascha og Nadia Shila droppet i ‘De unge mødre’

– Min hammer lå heldigvis lige ved sengen, da jeg endnu ikke havde fået pakket ud, fra da vi kom herop i søndags. Med hammeren i den ene hånd, så lister jeg ud i huset i mørket, jeg fik tjekket begge huse og haven, og der var selvfølgeligt ingenting.

Efterfølgende snakkede de om, hvad det var, børnene havde set, og de beskrev meget levende, hvordan der havde stået en lille mand i døråbningen. Det løb Sarah Louise koldt ned ad ryggen, og hun endte med ikke at sove roligt efter episoden, selvom Albert bortforklarede det med, at det nok bare var deres 3-årige lillebror, Arthur, der var gået i søvne.

LÆS OGSÅ: Amalie jubler over babylykke

LÆS OGSÅ: Sarah Louise I sorg: Hvad siger jeg til børnene?

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.