Nyeste artikler
Se alle
(Foto: DR)

Sarah Louise indrømmer: Svært at have en kæreste

Sarah Louise har mødt en fyr, men det er slet ikke nemt at få det til at fungere.

For et par uger siden afslørede Sarah Louise, at hun havde mødt en ny fyr, som hun var blevet kærester. Men det er ikke helt nemt at være mor til tre og så samtidig skulle være nogens kæreste, har Sarah Louise indset.

– Jeg befinder mig et meget mærkelig sted i det her med at være i et forhold. Som mor har jeg indtil videre kun prøvet at være mor sammen med børnenes far eller mor helt alene. Men nu er jeg mor med en kæreste, og jeg synes faktisk, at det er lidt krævende. Jeg synes helt ærligt, at det er svært at finde overskud til at være på, når jeg også skal passe hus, børn og arbejde, skriver Sarah Louise på sin blog og fortsætter:

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-deltager afslører: Jeg fik taget min mødom på hotellet

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, da ‘De unge mødre’-Glennie blev friet til på Jensens Bøfhus

LÆS OGSÅ: Derfor er Karsten Ree slet ikke med i den nye sæson af ‘Forsidefruer’

– Vi ses, når børnene sover, og så tager han sent hjem, men aftenerne plejer jeg jo at bruge på at få ordnet de ting, jeg ellers ikke når som for eksempel at rydde op, lægge vasketøj sammen, arbejde og så videre. Og bare to aftener ud af en uge, så kan jeg sagtens mærke, at jeg føler mig mere stresset og mega træt, fordi jeg pludselig har dage, hvor jeg får mindre søvn end normalt, og jeg føler, at jeg skal løbe hurtigere end normalt.

‘Forsidefruer’-baben mener, at det er nemmere, når man har været sammen i noget tid og kender hinanden bedre og begge tager del i de praktiske ting. Men i begyndelsen af et forhold, hvor man helst skal se godt ud og gerne vil imponere den anden part, så er det ikke nemt.

LÆS OGSÅ: Sarah Louise indrømmer: Det er jo mig, den er gal med

LÆS OGSÅ: Kold luft mellem Tina Lund og Sarah Louise fra ‘Forsidefruer’

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.