Nyeste artikler
Se alle
Foto: Janus Nielsen

Sarah Louise siger stop: Jeg vil ikke føle mig som en luder

Den tidligere 'Forsidefruer'-deltager har besluttet sig for at lukke sin blog ned.

I ni år har Sarah Louise delt ud af sin hverdag på sin blog, hvor følgerne har fået mulighed for at komme helt tæt på den tidligere ‘Forsidefruer’-deltager, som i de sidste seks år har tjent penge på at dele ud af sine tanker. Men nu er det slut. I et blogindlæg fortæller Sarah Louise, at hun har fået nok.

– Jeg har givet SÅ meget af mig selv. I har fulgt mig igennem tykt og tynd lige fra arbejde, fødsler, ulykkelig kærlighed og sygdom. Jeg har mange gange vendt vrangen ud på mig selv, og det har altid været det værd. Jeg har bygget et helt liv op omkring mit liv som blogger og har levet og åndet det i alle de år, skriver hun og fortsætter:

– Og igennem hele processen har jeg skullet finde mig i hård kritik af ALT, hvad jeg gør. Og meget ofte skulle høre på folk, der gør nar at mit job og siger, at det ikke er et rigtig arbejde. Forleden sad der en studerende på tv og sagde, at det ikke var et rigtig job og gav sin mening om børneopdragelse – trods hun ikke selv havde børn … really.

LÆS OGSÅ: Sarah Louise frygter det værste: Det må ikke ske

Klar til kamp

Derfor har hun nu taget beslutningen om, at det er forbi. Hun har besluttet sig for, at hun lukker bloggen ned til foråret, og indtil da vil hun kun lave få indlæg.

– Jeg har aldrig været drevet af penge. Jeg har mange gange sagt nej til jobs, som gav rigtig mange penge, men ikke føltes givende. Jeg er netop nomineret som årets blogger. Jeg er stadig en af de stærkeste spillere i bloggerverdenen, men utaknemmeligheden ved at dele så meget ud af mit liv, har nået nye højder. Jeg har ganske enkelt mistet lystet til at lukke folk ind. Jeg er SÅ træt af at blive vendt og drejet og dømt. Og som regel af folk, som kun er ude på at skabe negativ energi.

– Jeg har ikke lyst til at føle mig som en luder for en masse utaknemmelige mennesker, der bare sidder og venter på, at jeg fejler. For jeg fejler, fordi jeg er et menneske, og det kan man ikke få lov at være, sådan som tonen er blevet. Jeg er gået fra at glæde mig til at poste et indlæg til at være negativ indstillet og klar til kamp. Det føles bare ikke rart og slet, slet ikke det værd, slår hun fast.

Her kan du læse hele Sarah Louises blogindlæg omkring beslutningen.

LÆS OGSÅ: Sarah Louise slår fast: Jeg skader ikke mine børn

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.