Nyeste artikler
Se alle
Foto: Janus Nielsen

Sarah Louise slår fast: Jeg skader ikke mine børn!

Den tidligere 'Forsidefruer'-deltager er ikke enig i kritikken fra følgerne.

Sarah Louise Christiansen fortæller på sin blog om, at hun har fået stor kritik, fordi hun har valgt at tage sine børn med på ferie, efter skolen er startet.

Den tidligere ‘Forsidefruer’-deltager er blandt andet blevet kaldt en so, men alligevel giver hun ikke meget for de folk, der hidser sig op over hendes beslutning. Det slår hun fast på bloggen.

– For det første går mine børn kun i 0. klasse og 1. klasse, så slap af folkens! Og derudover er de begge to meget fremme i forhold til niveau, så nogle fridage betyder intet. Det er individuelt fra barn til barn, om de stadig kan følge med efter fravær eller sygdom. Mine kan.Var de bagud eller generelt havde det svært ved at følge med, så havde jeg selvfølgelig taget hensyn til det, skriver hun.

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-babe har vundet fornem pris

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, da Allan Nielsen blev rørt til tårer.

LÆS OGSÅ: Tina Lund afslører nyt ‘Forsidefruer’-drama: Nu tager jeg afstand

“Jeg gør intet, der ville skade mine børn”

Hun gør det klart, at hun ikke gør noget, der er dårligt for børnene.

– Så lad os lige få nogle ting på det rene. Jeg gør ikke noget, der ville skade mine børn. Jeg vurderer med deres lærer, at de sagtens kan tage fri. Der er lavet en plan, og mine børn stortrives, skriver hun og fortsætter:

– Og når det er sagt … så kommer det jo slet ikke andre ved, hvordan vi vælger at leve vores liv, og folk må forstå, at livet kan leves og læres på mange måder. At være rummelig og se tingene i et andet perspektiv vil klæde mange mennesker. Jeg har aldrig ladet mig styre af andres fuldstændig ligegyldige håbløse meninger, og det kommer heller aldrig til at ske

Her kan du læse hele blogindlægget.

LÆS OGSÅ: Amalie om Gunnvørs børns exit i ‘Forsidefruer’: Jeg forstår beslutningen

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.