Nyeste artikler
Se alle
Sasha Klæstrup (Foto: Janus Nielsen)

Sasha Klæstrup: Derfor var ‘Divaer i junglen’ forfærdeligt

Sasha Klæstrup vil ikke være med i 'Divaer i junglen' igen, og det er der en ganske særlig årsag til.

Sasha Klæstrup er et af de nye ansigter, danskerne skal vænne sig til at se på skærmen, hvis de klikker ind på ‘Divaer i junglen’ på TV3. Sasha er nemlig én af de nye divaer, og hun skal sammen med Janni Ree, Fie Laursen, Caroline Petersen, Maja Bebe og Rikke Chili, stå ansigt til ansigt med Jakob Kjeldbjergs mange hårde udfordringer.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Realityportalen har besøgt Linse i Spanien

Sasha er den eneste af divaerne, som har små børn, og det har taget hårdt på hende, at hun har skullet være væk fra dem.

– Det var meget svært at undvære mine børn. Det var forfærdeligt! Hvis jeg nogensinde skal lave det igen, så skal det ikke være noget, hvor jeg ikke må have kontakt til mine børn. Det tog så hårdt på mig, da jeg endelig fik lov at snakke med dem, der græd jeg. Jeg kunne ikke stoppe med at græde. Jeg bliver helt rørt nu, fortæller Sasha, mens tårerne for alvor presser sig på.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester, vi boller bare

LÆS OGSÅ: Janni Ree afslører: Sådan er mit forhold til de andre ‘Forsidefruer’

Derfor er Sasha også meget konsekvent, da Realityportalen spørger hende, om hun kunne finde på at lave mere ‘Divaer i junglen’.

– Det var hårdt at undvære kontakten med mine børn, og jeg gør det ikke igen. Ikke uden, at jeg kan have kontakt til dem, slår hun fast.

Divaer i junglen har premiere den 2. april klokken 20.00 på TV3. 

LÆS OGSÅ: Nikita Klæstrup: Sådan klarer min søster sig i junglen

LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.