Nyeste artikler
Se alle
Realitybaben Sasha Klæstrup blev gift med sin mand Montaser Bel-lah Zaghmout i Imam Ali-moskéen i København sidste år (Foto: Michael Stub)

Sasha Klæstrup stemmer for første gang på grund af Paludan

Realitybaben Sasha Klæstrup er så stor modstander af Stram Kurs-politikeren Rasmus Paludan, at hun nu vil stemme imod ham til det kommende Folketingsvalg.

26-årige Sasha Klæstrup lærte vi at kende i tredje sæson af ‘Divaer i junglen’, hvor hun desværre måtte udgå på grund af rygproblemer, og senest har vi set Sasha i ‘Family Food Fight’, hvor hun deltog med sin søster Nikita Klæstrup.

LÆS OGSÅ: Geggo indrømmer: Derfor droppede vi stor satsning

Det var søsteren Nikita, der først fangede offentlighedens opmærksomhed, da hun som medlem af Konservativ Ungdom mødte op til jubilæumsfest i en nedringet kjole, der ikke efterlod meget til fantasien. Siden skiftede Nikita ungdomspartiet Konservativ Ungdom ud med partiet Liberal Alliance, men Sasha har i modsætning til sin søster aldrig rigtigt interesseret sig for politik.

– Jeg stemmer faktisk ikke. Det er lidt sjovt, når vi er en politisk familie, og jeg ved godt, det er dumt ikke at stemme, men jeg har aldrig sat mig ind i det, og jeg vil ikke stemme for bare at stemme, forklarer Sasha Klæstrup.

LÆS OGSÅ: GALLERI: Se ‘Divaer i junglen’-stjernernes frække modelbilleder

Dog har Sasha tænkt sig at hive fat i sin politisk interesserede søster Nikita op til det kommende Folketingsvalg. Der er nemlig en ganske særlig grund til, at Sasha til dette valg ønsker at finde ud af hvilket parti, der skal have hendes stemme.

– I år har jeg valgt at stemme for første gang, for alle stemmer er vigtige, så Paludan ikke kan få magt i noget, forklarer Sasha med henvisning til det nytilkomne parti Stram Kurs med stærkt indvandrerkritiske Rasmus Paludan i spidsen.

LÆS OGSÅ: CHOK: Reality-fyre går ind i politik

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Pernille Vermund, formand for det islamkritiske parti Nye Borgerlige, afslører over for Bubber, at partiet blev til i en brandert

LÆS OGSÅ: Realitystjerner vil gøre Anders Samuelsen til statsminister

Sasha har kun kritik tilovers for politikeren, og derfor vil hun altså for første gang være at finde i stemmeboksen til Folketingsvalget d. 5. juni, så hun kan stemme på en anden end Rasmus Paludan.

– Manden er direkte psykisk syg, han er jo nærmest værre end Hitler. Vi skal ikke have en som ham til at bestemme her, tænk at være så snæversynet, at der ikke er plads til andre end nogle som ham, lyder den skarpe kritik fra Sasha.

LÆS OGSÅ: WOW: Fie Laursens mor løj i DR2-program

Privat har Sasha børnene Viga og Tria, og hun er gift med sin muslimske mand, Montaser Bel-Lah Zaghmout. Selv er hun kristen. Det er dog ikke kun på grund af hendes mands trosretning, at hun stejler over islamkritikeren Paludan, der går til valg på, at personer som Sasha mand skal sendes ud af Danmark.

– Nej, slet ikke. Jeg har altid ment, at vi alle kan leve sammen, ligegyldig hudfarve, tro, alt, men selvfølgelig gør det mere ondt, når han snakker som om, min svigerfamilie er ingenting, fortæller Sasha Klæstrup.

LÆS OGSÅ: WOW! Sigmund stillede stort krav for ‘Divaer i junglen’-deltagelse

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Anne åbner op: Jeg var afhængig af selvskade

LÆS OGSÅ: Realitystjerner: Naser Khader er talentløs

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.