Nyeste artikler
Se alle
Sasja er i startcastet i tredje sæson af 'Ex on the Beach (Foto: Nicolas Tobias Følsgaard)

Sasja forklarer: Derfor røg jeg ud af ‘Ex on the Beach’

'Ex on the Beach'-baben har et bud på, hvorfor hun i aftenens afsnit skulle forlade villaen.

Sasja blev bestemt ked af det, da hun under aftenens afsnit ‘Ex on the Beach’ fik besked på, at hun skulle forlade villaen. Det kom uden tvivl som en overraskelse for hende, da hun ikke havde regnet med at ryge ud på daværende tidspunkt.

LÆS OGSÅ: Pernille Nygaard afslører: Derfor er jeg med i ‘Ex on the Beach’

Selvom hun i øjeblikket ærgrede sig over, at hun røg ud, kan hun dog i bagspejlet godt se, hvorfor hun blev valgt til at forlade programmet:

– Man bliver så hurtigt knyttet til hinanden, når man er så intenst sammen og ikke har telefoner til at komme i kontakt med andre mennesker end hinanden. Derfor var det også sindssygt svært at skulle forlade folk, selvom det kun var en kort periode, man havde været sammen, fordi man netop havde boet, spist og gået på toilettet sammen. Særligt når det samtidig kom så uventet. Så det var rigtig hårdt, lige da jeg fik beskeden, der var det virkelig frygteligt, forklarer Sasja og fortsætter så:

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe afslører: Jeg led af anoreksi

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Love Island’-hunk indtager ‘Ex on the Beach’

– Et par dage efter, da jeg lige havde slugt den, forstod jeg dog godt, hvorfor produktionen havde valgt, at jeg skulle ryge ud. Ikke at de sagde noget til mig, men jeg var slet ikke kommet for at finde en fyr eller knalde på tv. Jeg var kommet for at drikke mig stiv, bo fedt og være på ferie. Så de fik nok ikke lige lavet det tv med mig, som de gerne ville have haft. Derfor var jeg fuldt forstående overfor, at det var mig, der blev sendt hjem. Og jeg tænker ret sikkert, at det var derfor, jeg røg ud. Ligeledes en årsag også være, at Linemaria og jeg var meget tætte derinde, så produktionen tænkte måske, at det var bedre at tage os ud og give plads til andre.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne har fundet kærligheden

LÆS OGSÅ: ÅH NEJ: Nygift ‘De unge mødre’-stjerne smider vielsesringen væk

Sasja er bestemt ikke afvisende overfor, at vi kan se hende på skærmen i fremtiden, hun vil dog gerne, at det skal være en lidt anden genre næste gang.

Se næste afsnit ‘Ex on the Beach’ i morgen klokken 22.00 på Kanal 4 og Dplay.

LÆS OGSÅ: Pernille Nygaard er advokat på egen sag: Kæmper for samvær med datteren

LÆS OGSÅ: Ny ‘Ex on the Beach’-flirt: Vi har mødt hinandens familier

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.