Nyeste artikler
Se alle
Foto: TV3

SAY WHAT: Fræk paradiso har hovedrolle i Hollywood-gyser

Hun medvirkede i 'Paradise Hotel' tilbage i 2010, og nu er hun aktuel i en ny gyserfilm.

Det har virkelig båret frugt for den tidligere paradiso at have spenderet en del måneder i Los Angeles. For tilbage i 2014 kunne Realityportalen nemlig afsløre, at hun havde landet en hovedrolle i gyserfilmen ‘ Alone in the dead of night’. Efter tre lange auditions faldt valget på den kønne paradiso, og nu er filmen langt om længe klar til at blive set.

– Det er virkeligt fedt at få en rolle i en featurefilm, hvor man virkeligt kan få lov til at prøve kræfter med sine erfaringer som skuespiller og udforske nye sider af sin karakter. Nu håber jeg bare, at jeg kan medvirke i flere interessante film- og tv-projekter i fremtiden, udtalte Tammie tilbage i 2014 og tilføjede:

LÆS OGSÅ: Hør Tammies nye single “Fell True”

– Jeg vil meget gerne både spille komedie og drama. Men jeg er bestemt ikke kræsen. Jeg vil elske at spille en karakter med lidt dybde eller en historisk personlighed.

Det skal lige siges, at filmen er en såkaldt indie-produktion, hvilket betyder, at budgettet er meget begrænset. Filmen fik premiere i Vegas sidste år, men hvornår filmen får premiere herhjemme, vides endnu ikke.

LÆS OGSÅ: ‘PAradise’-Tammie brager igennem som skuespiller

LÆS OGSÅ: WOW: ‘Paradise’-babe har smidt 15 kilo

Se traileren til filmen herunder:

Man kan læse mere om Tammies bedrifter som skuespiller HER.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Tammie: Vinderen er gode venner med alle

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.