Nyeste artikler
Se alle
Nathalie og Chanel i 'Divaer i junglen' (Foto: TV3)

SAY WHAT! Nathalie glemmer trusser i ‘Divaer i junglen’

Nathalie bliver for alvor udfordret i aftenens afsnit og præsterer at få Philip fuldstændig målløs.

I aften klokken 20.00 på TV3 er det blevet tid til første afsnit af fjerde sæson ‘Divaer i junglen’.

Her får vi lov at opleve de ni reality-deltagere på dybt vand; ‘X Factor’-deltageren Sigmund Trondheim, paradisoen Boris Lausen, Nikita Klæstrup, Mariyah Samia fra ‘Besat af Bad Boys’, Nathalie Loglo fra ‘Love Island’, Philip May fra ‘Paradise Hotel’, Julie Lieberkind fra ‘Paradise Hotel’, Nynne Larsen fra ‘Dagens mand’, og Chanel Misic fra ‘Roomies’. Sidst i afsnittet får de ni divaer sig noget af en overraskelse, da det viser sig, at Frederik Fetterlein også skal bo i junglen.

LÆS OGSÅ: Kærligheden brast: Boris Laursen er single igen

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre den første ‘Divaer i junglen’-vinder, Irina Olsen, fortælle om sin angst.

VILDT TVIST: Sådan bliver ny ‘Divaer i junglen’-sæson

Inden da skal de ni deltagere dog fordeles i to lejre – luksuslejren og lortelejren, og for at ende i luksus skal der for alvor kæmpes og løbes stærkt. Her bliver særligt ‘Love Island’-baben Nathalie udfordret. Hun har nemlig ikke iført sig det helt rigtige jungletøj, og derudover har hun glemt sine trusset.

– Lige pludselig er jeg sådan lidt: “Hvor bliver Nathalie af”?, lyder det fra Sigmund i afsnittet.

– Jeg mister alt energi. Jeg bliver tabt til jorden som en død zombie. Mit hår er nede i øjnene, mine arme hænger og mine bryster er ude. Philip går helt i koma, og jeg ved ikke, om det er, fordi vi løber, eller fordi han har set min krop, siger en frustreret Nathalie.

LÆS OGSÅ: Sigmund er med i ‘Divaer i junglen’: Jeg er den største diva af dem alle

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Her er årets første ‘Paradise’-par

– Hendes kjole hænger helt ned. Der er frit udsyn både oppe og nede. Hun er en presset diva. Og jeg gør alt for at kunne hjælpe hende her, forklarer en målløs Philip.

– Det første, jeg gjorde, da vi kom ned, var at få trusser på, forklarer Nathalie senere i afsnittet, da hun endelig har et øjeblik, der ikke foregår i løb.

Se, hvordan det går med Nathalie og de andre divaer samt hvem af dem, der ender i luksuslejren, i aften klokken 20.00 på TV3.

Se også det sjove klip med Nathalie og Philip herunder:

LÆS OGSÅ: Fie Laursen flytter sammen med ny kæreste: Indretter børneværelse

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.