Nyeste artikler
Se alle
Foto: TV3

SAY WHAT! Paradisoer har haft en trekant

Det viser sig, at tre af årets 'Paradise'-deltagere har haft en trekant.

Den lumre stemning når helt nye højder, når der i aftenens afsnit af ‘Paradise Hotel’ er tre af gæsterne, der har sex med hinanden i poolen.

Mening var faktisk, at det skulle være en firkant, men pludselig røg Sami ud, og det blev i stedet en trekant:

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Bramfri tv-kok med i ‘Vild med dans’

LÆS OGSÅ: Det så du ikke på tv: ‘Paradise’-Camilla afslørede Nicolai

– Pigerne var ikke frisk på en firkant, da Sami var med, men jeg kunne godt mærke, at det var en lidt anden stemning, da det bare var os tre. Så vi skal lige lidt væk fra de andre, så må vi se, hvad der sker, siger Jonass med et lumsk smil og fortsætter:

– Stemningen mellem Anne, Sarah og jeg er rigtig lummer og hed. Pigerne kører fuldt på, og det er ikke nogen hemmelighed, hvad det er, de gerne vil have, der skal ske, og det kan man jo ikke takke nej til.

LÆS OGSÅ: Jonass undrer sig: Har Anne faket sine orgasmer?

– Sarah, Jonass og jeg har en trekant i poolen, lyder det ærligt fra Anne.

– Jeg ville lyve, hvis jeg ikke sagde, at jeg har en lille smule optur over mig selv for tiden. Det er ikke mange, der får lov at hygge med to piger, og så er det inde på ‘Paradise’ – det er sgu fedt, griner Jonass.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne om kæresten: Det er hjerteskærende

Se klippet, hvor Jonass, Anne og Sarah har sex, nedenfor, inden du kan se hele afsnittet i aften klokken 22.00 på TV3 og Viaplay:

LÆS OGSÅ: WOW: Realitybabe har smidt 45 kilo og fundet kærligheden

 

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.