Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Janus Nielsen)

SAY WHAT! ‘Robinson’-babe er kærester med ‘Ex on the Beach’-hunk

'Robinson Ekspeditionen'-deltagerens kæreste er et kendt ansigt i realityverdenen.

De danske tv-seere kunne klokken 20:00 for første gang møde 22 nye danskere på skærmen og følge med i deres livs eventyr i ‘Robinson Ekspeditionen’. En af dem er Louise Camilla, der nu skal til at vænne sig til at være et kendt ansigt.

Hun har dog den fordel, at hun kan søge råd hos sin kæreste, hvis hun får brug for det. Kæresten er nemlig Morten Kjeldsen, der selv har erfaring med tv, efter han har medvirket i begge danske sæsoner af Kanal 4-serien ‘Ex on the Beach’. Det fortæller parret til Realityportalen, da de begge mødte op til forpremieren på den nye sæson.

– Jeg er her, fordi min kæreste er så meget mere sej, end jeg er, og hun har været med i ‘Robinson Ekspeditionen’. Så jeg er her for at give min fulde support, siger Morten.

LÆS OGSÅ: UPS! Cengiz og Geggo i kæmpe brøler

Louise Camilla glæder sig over kærestens støtte og fortæller, hvad hun gerne vil have ud af deltagelsen.

– Jeg har meldt mig for at vise, at jeg er mere end bare et pænt billede på Instagram. Jeg har meget mere at byde på, og jeg er fuld af kraft og energi. Jeg er en megastærk pige, og det har jeg brug for at vise alle andre, siger Louise Camilla og fortæller, hvorfor det lige var ‘Robinson Ekspeditionen’, hun meldte sig til.

– Man bliver udfordret på nogle andre aspekter, end man gør i ‘Paradise Hotel’ eller ‘Ex on the Beach’. Jeg havde brug for at udfordre mig fysisk og psykisk, siger hun og stikker lidt til ‘Ex on the Beach’-kæresten.

LÆS OGSÅ: Mark om ‘Ex on the Beach’-deltagelse: Monique truede mig med Statsforvaltningen

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Morten blev smidt ud af ‘Ex on the Beach’ efter et stort drama.

LÆS OGSÅ: Landmand-Troels åbner op: Derfor er jeg med i ‘Ex on the Beach’

“Jeg er for sulten”

Morten afviser ikke at vende tilbage til skærmen, og han peger især på det udenlandske tv-koncept ‘Challenge Me!’ som et program, han gerne vil medvirke i en dansk version af. Men det bliver helt sikkert ikke ‘Robinson Ekspeditionen’, man kommer til at se ham i.

– Jeg er ikke så god uden mad. Louise ved godt, at når der er gået en fire timers tid, og Morten begynder at blive træls at høre på, så er det, fordi han har brug for noget mad. Så derfor ved jeg, at ‘Robinson Ekspeditionen’ ikke er noget for mig, griner Morten og fortæller, at det er helt anderledes med kæresten.

– Jeg ved, at det slet ikke er noget problem for hende uden mad. Hun har været international bikinimodel i mange år og stillet op i mange konkurrencer, så jeg ved, at hun kan undvære mad i lange perioder, uden det påvirker hende. Hvis hun vil tabe sig, så kan hun sagtens holde den kørende uden mig. Der ville jeg være gået helt i baglås.

LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-Thomas raser: Det er noget bullshit

Er flyttet sammen

Realityparret fortæller, at kærligheden blomstrer mellem dem.

– Det går skidegodt. Vi rejser til Miami på mandag (i dag, red.) i to uger, hvor vi skal lave noget til vores Instagram, lidt fitness, slappe af og bare nyde livet. Det går skidegodt. Vi har det godt sammen, siger Louise Camilla.

Den 13. september har parret været sammen i et halvt år, og for to måneder siden flyttede Morten fra Kolding og over til kæresten på Vesterbro i København. Og det er indtil nu gået rigtig godt.

LÆS OGSÅ: Ny sæson ‘Ex on the Beach’: Sådan foregår det bag kameraerne

– Han har fået halvdelen af mit skab. Lad mig sige det sådan. Det er altså en stor ting, griner Louise Camilla.

Parret fortæller, at de i den nærmeste fremtid bare har planer om at nyde livet og give den gas med arbejde. Begge arbejder som personlig træner, og det skal de fokusere på i fremtiden.

I første omgang gælder det dog ‘Robinson Ekspeditionen’ for Louise Camilla, som du hver mandag klokken 20:00 kan opleve på TV3 og Viaplay.

LÆS OGSÅ: Paradisoer afslører: Vi har haft sex

I klippet herunder kan du se det dramatiske øjeblik fra første afsnit, hvor en deltager kollapsede under en dyst.

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.