Nyeste artikler
Se alle
Travis Scott og Kylie Jenner er et par, der ikke har set sig tilbage lige siden, de mødte hinanden for første gang på musikfestivalen Coachella i april 2017. Her hookede de op, og lige efter tog Kylie med Travis rundt på turné. Efter kun et par uger sammen, blev deres knap 2-årige datter Stormi undfanget. I oktober måned gik parret dog fra hinanden for anden gang, og trods rygter om forsoning, så ser det altså ikke ud til, at parret har fundet melodien igen (Foto: Noam Galai/Getty Images for New York Magazine)

SAY WHAT! Skal Kylie og Travis giftes i weekenden?

Paparazzier spottede parret gå ombord på et fly med en bagage, der så ud til at indholde en brudekjole og et jakkesæt.

Hvis der er noget, Kardashian-familien er verdensmestre i, så er det at skabe opmærksomhed omkring sig selv. Og det formåede Kylie Jenner i den grad tirsdag, da hun gik ombord på et privatfly, som skulle flyve hende til sin fødselsdagsfest, der skal fejres den 10. august, hvor hun fylder 22.

Paparazzier tog billeder af hendes bagage – og noget der i høj grad ligner en brudekjole og et jakkesæt. Det fik med det samme medier verden over til at spekulere i, at weekenden ikke kun står på fejring af fødselsdag, men også et bryllup mellem hende og rapperen Travis Scott, 28.

LÆS OGSÅ: SAY WHAT! Er ‘KUWTK’-stjernen tilbage hos ekskæresten?

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre, hvorfor Irina Olsen elsker Kardashian-familien.

LÆS OGSÅ: CHOK! ‘Keeping Up With the Kardashian’-stjerne risikerer fængsel

De to blev for halvandet år siden forældre til datteren Stormi. Efterfølgende skabte parret rygter om, at de skulle være blevet gift, da de kaldte hinanden mand og kone på Instagram. De rygter blev dog hurtigt afvist, og det velinformerede sladdermedie TMZ, der i første omgang bragte de nye billeder, er også selv hurtige til at afvise historien om et bryllup denne weekend.

Mediet skriver, at deres Kardashian-kilder slår fast, at parret ikke skal giftes i weekenden. Det skyldes blandt andet, at Kim og Khloé ikke rejste med. Kun Kris Jenner, Scott Disick, Sofia Richie og Corey Gamble var med, mens Kourtney støder til festlighederne direkte fra Europa, hvor hun har holdt ferie.

LÆS OGSÅ: WOW: ‘Keeping Up With the Kardashians’-stjerne skal have tvillinger

– Kylie er berygtet for at tage pis på folk, og det virker underligt, at hun ville lade sin brudekjole være synlig, når hun ved, at der står mange paparazzier og holder øje, skriver TMZ, der er sikre på, at bryllupsklokkerne ikke ringer i weekenden.

Kylie og Travis har været sammen i lidt over to år, og selv om brylluppet ifølge mediet ikke finder sted i denne weekend, så er det helt sikkert noget, de to har i tankerne i fremtiden. Tiden vil vise, om billederne af brudekjolen alligevel var et tegn på, at parret starter den næste uge som ægtefolk.

HER kan du se billederne af den mulige brudekjole og selv vurdere, hvad du tror.

LÆS OGSÅ: Efter vilde utroskabsrygter: Nu svarer Tristan Thompson igen

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.